Παγιδευμένοι – Έξαλλη η Άννα – Του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας

Παγιδευμένοι – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Άννα θα βιώσει συναρπαστικές στιγμές, καθώς η ζωή της θα πάρει απροσδόκητες στροφές. Η ένταση θα ανακατευτεί με τη ζήλεια, δημιουργώντας έναν καταιγισμό συναισθημάτων.

Παγιδευμένοι – Έξαλλη η Άννα – Του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας

Αν και ο έρωτας της Άννας και του Δημήτρη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, ο δρόμος προς την ευτυχία φαίνεται να είναι γεμάτος προκλήσεις. Η απόφαση της Άννας να προστατεύσει τη Λίνα σχετικά με τη δολοφονία του Άκη φαίνεται πως ρίχνει τον σπόρο του χωρισμού μεταξύ τους. Ο Δημήτρης, πάντοτε νομοταγής, θα απορρίψει την Άννα, πιστεύοντας πως το ψέμα της αποτελεί προδοσία. Η Άννα, από την πλευρά της, θα σεβαστεί την επιλογή του, αλλά τα συναισθήματά της θα παραμένουν ζωντανά.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Δημήτρης θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του από μια παλιά υπόθεση. Μια εκθαμβωτική γυναίκα θα τον επαινέσει για την εξαιρετική του εργασία. Η συνάντησή τους θα είναι φιλική, αλλά αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις στην Άννα. Η ίδια, πηγαίνοντας στην Εισαγγελία για ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση της Λίνας, θα παρανοήσει τη φιλική ατμόσφαιρα και θα θολώσει από ζήλεια.

Διχασμένη ανάμεσα στα συναισθήματα της, δε θα διστάσει να επισκεφτεί το γραφείο του Δημήτρη. Εκεί, με μια αφορμή, θα εκφράσει την οργή της και τις ζήλιες της. Ο Δημήτρης, αντιδρώντας, θα υπερασπιστεί την ανεξαρτησία του, απορρίπτοντας την απαίτησή της να επιβάλλεται στη ζωή του. Η σύγκρουση αναμένεται να εντείνει τον πυρετό των επερχόμενων επεισοδίων, αφήνοντας το κοινό σε αναμονή για την εξέλιξη της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ