Παγιδευμένοι – Έτσι ξεσκεπάζουν τον Ιάσωνα

Παγιδευμένοι – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς στον ANT1 υπόσχεται καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν ενός ήρωα, οδηγώντας τον στην φυλακή χωρίς ελαφρυντικά. Ο Αλέκος Χατζής αντιλαμβάνεται σιγά σιγά την ενοχή του γιου του, Ιάσωνα, στην υπόθεση του Δημήτρη, παίρνοντας με την Άννα την απόφαση να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Παγιδευμένοι – Έτσι ξεσκεπάζουν τον Ιάσωνα

Ο Ιάσωνας αποδεικνύεται πιο διαβολικός και ύπουλος από ό,τι φαινόταν, καθώς ανακαλύπτεται πως είναι ο ίδιος ο ένοχος πίσω από την παγίδευση του εισαγγελέα Μαρκέτου. Δημιούργησε ψεύτικα ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του Δημήτρη, προκειμένου να τον στείλει μια για πάντα στην φυλακή. Ωστόσο, ο Ιάσωνας καταφέρνει να καλύψει τα ίχνη του. Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, ο Αλέκος εντοπίζει ένα στοιχείο που τον οδηγεί στην αλήθεια, με τη βοήθεια της Άννας και του Αντρέα. Εστιάζει την προσπάθειά του στην αποκάλυψη της αλήθειας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον γιο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Δημήτρη, η Άννα παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την αθωότητα του εισαγγελέα, ταυτόχρονα παραδίδοντας όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του Ιάσωνα. Επιβάλλεται η άμεση σύλληψη του δικηγόρου, και ο Ιάσωνας βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματά του. Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, φωτίζοντας τη σκοτεινή πορεία του.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ