Παγιδευμένοι – Έτσι ξελασπώνει τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι – Η δίκη αρχίζει και η Άννα υποστηρίζει στο δικαστήριο ότι ο Δημήτρης δεν υπέγραψε τη μεταφορά των χρημάτων. «Η υπογραφή είναι πλαστή», τους λέει και τους προσκομίζει τα έγγραφα, λέγοντάς τους ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν από τον Ιάσωνα. «Γιατί το έκανες;», τον ρωτάει σιγά ο Αλέκος. «Δεν το έκανα εγώ. Εσύ το έκανες», του απαντάει εκείνος αφού τον έχει παγιδεύσει.

Παγιδευμένοι – Έτσι ξελασπώνει τον Δημήτρη

Την ίδια στιγμή, η Αννα και καλεί γραφολόγο όπου καταθέτει ότι μια υπογραφή δεν μπορεί ποτέ να είναι η ίδια. «Αυτή η υπογραφή που βλέπετε είναι αντίγραφο και όχι γνήσια», δηλώνει και το δικαστήριο αθωώνει τον Δημήτρη. Η αθώωσή του παίρνει πανηγυρικό κλίμα όταν στην αίθουσα μπαίνει η παρέα των παιδιών. Η Δάφνη δίνει το βίντεο στην Αννα κι εκείνη το προβάλλει στην αίθουσα. Ο Ιάσονας πάει να ξεφύγει αλλά τον ακολουθεί ο Αλέκος και τον σταματά. Εμφανίζεται και ο Σπύρος. Ο Ιάσονας συλλαμβάνεται.

«Έκανες μεγάλο λάθος», λέει στην Αννα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Κώστας κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και πιο επικίνδυνος από ποτέ. Θέλει να πάρει την εκδίκησή του και στόχος του εξακολουθεί να είναι η Λίνα.
Παράλληλα, ο Ανδρέας, ο Δημήτρης, η Αγγελική και η Αννα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τη σπείρα των αρχαιοκάπηλων και να πιάσουν τους ενόχους.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ