Παγιδευμένοι – Έτσι βρίσκει τον δολοφόνο του Σταύρου

Παγιδευμένοι – Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του φίλου του, Σταύρου. Οι ώρες για τον Δημήτρη γίνονται ακόμα πιο απαιτητικές, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη σοκαριστική αυτή είδηση. Ο καθένας στην παρέα του είναι συντετριμμένος και η κατάσταση είναι δύσκολο να διαχειριστεί.

Παγιδευμένοι – Έτσι βρίσκει τον δολοφόνο του Σταύρου

Σε αντίθεση με την προσδοκία τους για γρήγορη επίλυση της υπόθεσης, ο δράστης εντοπίζεται γρήγορα και τιμωρείται. Ωστόσο, ο Δημήτρης βρίσκεται μπλεγμένος σε μια νέα δυσάρεστη κατάσταση. Η σύλληψή του προκύπτει από το σχέδιό του να εισχωρήσει στην εγκληματική οργάνωση για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του φίλου του Σταύρου. Παρά τις καλές προθέσεις του, η ενέργεια του Δημήτρη προκαλεί αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις. Το σχέδιό του φαίνεται να έχει περισσότερες συνέπειες απ’ ό,τι είχε φανταστεί.

Μέσα σε λίγο καιρό, βρίσκεται παγιδευμένος στον κόσμο του έγκληματος, αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες. Τώρα, η Άννα και ο Αντρέας πρέπει να δράσουν γρήγορα για να σώσουν τον Δημήτρη πριν είναι πολύ αργά. Τα στοιχεία που βάζουν υπό αμφισβήτηση την αθωότητά του είναι συντριπτικά, αλλά η πίστη τους στη δικαιοσύνη τους κινεί να μην εγκαταλείψουν τον φίλο τους. Καθώς ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη φυλακή και τις δύσκολες συνθήκες, οι φίλοι του ελπίζουν ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και ο Δημήτρης θα αθωωθεί. Αλλά με τον κίνδυνο και τις ανατροπές που αναμένονται, η πρόκληση είναι μεγάλη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ