Παγιδευμένοι – Έτσι της δείχνει την αγάπη του

Παγιδευμένοι – Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, οι θεατές θα συναντήσουν έναν Δημήτρη που θα φέρει συνταρακτικές ανατροπές στη ζωή της Άννας. Σε μια στιγμή που φαίνεται ακατάλληλη, ο Δημήτρης κάνει μια έκπληξη που θα αφήσει την Άννα αναστατωμένη.

Παγιδευμένοι – Έτσι της δείχνει την αγάπη του

Η Άννα, αντιμετωπίζοντας την αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία του Άκη, βρίσκεται σε ένα δύσκολο δίλημμα. Παράλληλα, έρχεται αντιμέτωπη με τον σοβαρό προβληματισμό για την υγεία του Γεράσιμου, πράγμα που καθιστά την απόφασή της ακόμη πιο δύσκολη. Ο Σταύρος, προσπαθώντας να αποκαταστήσει τη σχέση του με την Αγγελική, βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή της. Παράλληλα, ένας δημοσιογράφος πλησιάζει τον Δημήτρη για ένα ρεπορτάζ σχετικά με τον Παναγιώτη Βερβερίδη.

Το δίλημμα της Άννας γίνεται αβάσταχτο, καθώς η οικογένειά της βρίσκεται σε αναταραχή. Ο Δημήτρης, μετά τις αποκαλύψεις που έχει δεχτεί, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ. Ο Σταύρος αναζητά λύσεις για να ξανακερδίσει την Αγγελική, έχοντας τον ειδικό Ανδρέα ως σύμβουλο. Παράλληλα, ο Αλέκος καταβάλλει προσπάθειες για να διακόψει την ειρήνη ανάμεσα στον Δημήτρη και τους υπόλοιπους, αδιαφορώντας για τον ανέκφραστο Ιάσωνα και τον δύσπιστο Πάνο.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει, καθώς ο Δημήτρης επιφέρει μια έκπληξη στην Άννα. Η ερώτηση όμως παραμένει: Είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή;

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ