Παγιδευμένοι – Έτσι γλιτώνει την φυλακή

Παγιδευμένοι – Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά θα είναι ανατρεπτικές, καθώς θα αποκαλυφθεί το βίντεο που αθωώνει τον Δημήτρη. Η Άννα θα επιτύχει την αθώωσή του, ενώ παράλληλα θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Ιάσωνα.

Παγιδευμένοι – Έτσι γλιτώνει την φυλακή

Ο Ιάσονας θα συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας του υποψιάζεται γι’ αυτόν. Αποφασίζει, λοιπόν, να απαλλαγεί από όλα τα ενοχλητικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης και της μηχανής που είχε αγοράσει για να πλαστογραφήσει την υπογραφή του Δημήτρη, προκειμένου να τον κατηγορήσει για δωροδοκία. Ωστόσο, η απόδειξη αγοράς βρίσκεται στα χέρια του Αλέκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ακολούθως, ο Χατζής και η Άννα επισκέπτονται το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μητέρα του Ιάσωνα.

Εκεί, η γυναίκα τους αποκαλύπτει ότι ο μεγάλος της γιος είναι νεκρός και ότι ο άνθρωπος που παριστάνει τον Ιάσωνα είναι ένας επικίνδυνος απατεώνας. Ο Χατζής συνειδητοποιεί ότι ο πραγματικός Ιάσονας έχει δολοφονηθεί και ο άλλος έχει πάρει την ταυτότητά του. Στη συνέχεια, απευθύνονται στην Αγγελική, ζητώντας την επανέναρξη της έρευνας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, καταλαβαίνοντας ότι ο πραγματικός δράστης παραμένει κρυμμένος. Ταυτόχρονα, ο Καρέλης παίρνει κατάθεση από τον υποτιθέμενο Ιάσωνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον αποκαλύψει.

Ωστόσο, ο Ιάσονας αρχίζει να νιώθει πίεση, ειδικά όταν λαμβάνει ένα μήνυμα από τον αδελφό του, Άκη, που περιλαμβάνει βίντεο αποδεικτικά της εμπλοκής του στην υπόθεση. Συγχρόνως, οι αποκαλύψεις σχετικά με τα αποτυπώματα στο αρχαίο κειμήλιο που βρέθηκε στο σπίτι του Δημήτρη δείχνουν ότι ανήκουν στον Άκη. Αυτό επιτρέπει στον Θοδωρή και τους συνεργάτες του να σχεδιάσουν μια παγίδα για τον Ιάσωνα. Τελικά, η Δανάη ανακαλύπτει βίντεο στο κινητό του που αθωώνουν τον Δημήτρη και εκθέτουν τις αλήθειες για τις πράξεις του ψεύτικου Ιάσωνα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ