Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Βόμβα – Διαζύγιο για Άννα – Δημήτρη

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Η Αννα πλέον μένει στο γραφείο. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους στην υπόθεση της Λίνας, η οποία δικάζεται μαζί με τους υπόλοιπους που ήταν παρόντες στη συμπλοκή με τον Ακη και καταφέρνει να τους αθωώσει. Μετά το δικαστήριο πηγαίνει στο γραφείο του Δημήτρη. «Μπορούμε να το τελειώσουμε;», του λέει κοφτά και του δίνει την αίτηση του διαζυγίου για να την υπογράψει.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Βόμβα – Διαζύγιο για Άννα – Δημήτρη

Πλέον οι δυο τους, όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν μπορούν να είναι μαζί. Εκείνος βάζει την υπογραφή του. Μερικές μέρες αργότερα πάει να πάρει τα πράγματά της από το σπίτι. Βλέπει τις βαλίτσες της έτοιμες. «Για να το κάνω πιο εύκολο για σένα», της λέει ο Δημήτρης. «Τόσο γρήγορα θέλεις να με ξεφορτωθείς;», τον ρωτάει εκείνη, «Αφού δεν τα έπαιρνες, έλεγα ότι δεν ήθελες να έρθεις στο σπίτι», της αποκρίνεται.

«Κατάλαβα. Θέλεις να βγω από τη ζωή σου όσο πιο γρήγορα γίνεται», του ανταπαντάει, αλλά εκείνος θυμώνει: «Τι λες; Δεν κάνω χώρο για κανέναν. Κατάλαβες; Προσπαθώ να σταματήσω την πληγή μου που αιμορραγεί, δεν μπορώ να κοιμηθώ καν στο κρεβάτι. Μην τολμήσεις να μου ξαναφερθείς σαν να είμαι άκαρδος. Ξέρεις καλύτερα από όλους πόσο σ’ αγαπώ». Εκείνη παίρνει τα πράγματά της και φεύγει. Και οι δύο υποφέρουν μακριά ο ένας από τον άλλον και η Αννα δεν μιλάει καν στους δικούς καθώς θεωρεί ότι εκείνοι φταίνε που της κατέστρεψαν την ευτυχία.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ