Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Της προσφέρει μονόπετρο και εκείνη δέχεται

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης σειράς, προβλέπονται συναρπαστικές εξελίξεις, καθώς ο Σταύρος αποφασίζει να κάνει μια συγκλονιστική πρόταση γάμου στην Αγγελική. Οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαιτέρως δύσκολοι για τον Σταύρο, ειδικά μετά τον απώλεια της αδερφής του. Ωστόσο, ο νεαρός πρωταγωνιστής αποφασίζει ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβει τον έλεγχο της ζωής του και να αναζητήσει λίγη ευτυχία.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Της προσφέρει μονόπετρο και εκείνη δέχεται

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Αντρέας συνεχίζουν την έρευνά τους για τη δολοφονία του Άκη, συλλέγοντας στοιχεία και προσπαθώντας να συνθέσουν το παζλ. “Δεν το μετανιώνω, το ξέρεις. Αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο”, απαντά η Αγγελική. Ωστόσο, ο Σταύρος δεν εγκαταλείπει, επιθυμώντας να κάνει τη σχέση τους επίσημη. Καθώς προετοιμάζεται για την πρόταση γάμου, ο Σταύρος αντιμετωπίζει δυσκολίες. Συμβουλεύεται την Άννα για το πώς να το κάνει και, τελικά, επιλέγει να το πράξει με έναν ρομαντικό τρόπο.

Όταν η Αγγελική επιστρέφει στο σπίτι της μια μέρα, βρίσκει ένα τριαντάφυλλο και κεριά παντού. Ο Σταύρος εμφανίζεται και την αγκαλιάζει. “Ήθελα να σου χαρίσω ένα χαμόγελο που θα σου φέρει δάκρυα. Ήθελα να σου δείξω πόσο χαρισματική είσαι αλλά δεν τα κατάφερα. Έχεις δίκιο δε γνωριζόμαστε καλά, αλλά θέλω να σε μάθω. Με ενδιαφέρεις και με ενδιαφέρει ό,τι σε ενδιαφέρει. Θέλω να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε στο ίδιο κρεβάτι. Είσαι θυμωμένη μαζί μου και δεν ξέρω πότε θα σου περάσει. Δεν ξέρω ποια είναι τα αγαπημένα σου λουλούδια και ποιες ταινίες σου αρέσουν”, της ομολογεί ο Σταύρος.

Η Αγγελική, συγκινημένη, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. “Μην κλαις”, της λέει εκείνος, εξομολογούμενος τα συναισθήματά του. “Συγγνώμη έχω άγχος. Αναρωτιέμαι ποια είσαι. Θέλω να το ανακαλύψω και μετά να αφεθώ σε σένα”. Της προσφέρει ένα μονόπετρο, ζητώντας τη σε γάμο. “Ναι, θέλω να γεράσω μαζί σου”, απαντάει εκείνη, φιλώντας τον συγκινημένα. Στα προθυρα νέων αρχών, ο Αλέκος διαρρέει κρυφά την είδηση ότι ο Σταύρος και η Αγγελική έχουν σχέση, δημιουργώντας έναν μικρό πανικό και ένταση.

Καθώς εξαπλώνονται τα νέα, δημιουργείται αναστάτωση και ένταση μεταξύ του ζευγαριού. Η Αγγελική, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αποφεύγει τον Σταύρο όπου κι αν τον συναντά στην εισαγγελία. Ωστόσο, ο Σταύρος αναζητά τον διάλογο. “Τί θα γίνει; Θα κρυβόμαστε; Είναι κακό που ερωτευτήκαμε; Υπάρχουν τέτοιοι νόμοι που μας το απαγορεύουν;” ρωτάει εκείνος.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι