Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Θέλω Να σκοτώσεις κάποιον για μένα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Οι επόμενες κινήσεις στη σειρά του ANT1 αναμένεται να είναι εκρηκτικές, καθώς η Άννα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Αλέκο, ο οποίος ξεκινά εκβιασμούς. Καθώς επισκέπτεται το γραφείο του, ο Αλέκος, με ειρωνικό ύφος, της θυμίζει την ημέρα που η αστυνομία εισέβαλε, κατηγορώντας τη για όσα έκανε.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Θέλω Να σκοτώσεις κάποιον για μένα

Η Άννα είναι εκνευρισμένη όταν ο Αλέκος της ζητά να σκοτώσει κάποιον για λογαριασμό του. Η Άννα, αισθανόμενη τον κλοιό να σφίγγει, βλέπει τον Αλέκο να συνεχίζει τους εκβιασμούς. Αντιμέτωπη με την απειλή ότι αν δεν υποκύψει, η φίλη της Λίνα θα φυλακιστεί, η Άννα μένει αμίλητη. Ο Αλέκος, αδιαφορώντας, στέλνει το σοκαριστικό βίντεο στον Δημήτρη. Στη στιγμή αυτή, ο Δημήτρης, παίρνοντας το βίντεο, αντιλαμβάνεται πως η σύζυγός του γνωρίζει ήδη τα γεγονότα.

Η Άννα, απελπισμένη, τον απειλεί ότι αν καταδώσει τη Λίνα, θα αναγκαστεί να σκοτώσει κάποιον για λογαριασμό του. Η αντιπαράθεση εξελίσσεται σε μια σκηνή έντασης και συγκρούσεων, με την Άννα να χτυπά τον Αλέκο, ο οποίος πέφτει στο πάτωμα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης, έχοντας λάβει το βίντεο, παραμένει έκπληκτος. Καθώς σκέφτεται να ενημερώσει τη γυναίκα του, συνειδητοποιεί ότι εκείνη το γνωρίζει ήδη. Παρά τις πιέσεις της Άννας, ο Δημήτρης αρνείται να παραβιάσει τη δικαιοσύνη.

Η Άννα, κατανοώντας ότι δεν μπορεί να τον αλλάξει, αποφασίζει να πάει στο σπίτι να πάρει την ανιψιά της και να την πάει στο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, ο Δημήτρης, παρά τις προσπάθειές του, δεν μπορεί να την εντοπίσει, καθώς η Άννα προσπαθεί κρυφά να φύγει με τη Λίνα προς το εξωτερικό. Οι εξελίξεις υπόσχονται ακόμη περισσότερο ένταση και ανατροπές στον κόσμο των “Παγιδευμένων”, καθιστώντας την αγωνία των θεατών ανεξίτηλη. Τι μυστικά κρύβει ο Αλέκος στη σειρά και πώς αυτά επηρεάζουν την εξέλιξη της πλοκής;

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ