Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Ο Σπύρος κείτεται αιμόφυρτος

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς αναμένονται δραματικές στιγμές, καθώς ο Σπύρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον θάνατο που θα συγκλονίσει το κοινό. Οι εξελίξεις που ακολουθούν στη σειρά υπόσχονται να καθηλώσουν τους θεατές, ενώ η αγωνία θα φτάσει σε κορύφωση.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Ο Σπύρος κείτεται αιμόφυρτος

Ο Σπύρος, συνοδεύοντας τη Δάφνη στο σχολείο, θα συναντήσει την Άννα. Καθώς θα καθίσουν για έναν καφέ, η Άννα θα του αποκαλύψει τους προβληματισμούς της σχετικά με την υπόθεση της νεκρής νύφης που ερευνά, τόσο εκείνη όσο και ο Δημήτρης. Αφού αφήσει τον πεθερό της στο μετρό, λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα από άγνωστο αποστολέα, κόβοντας της τα πόδια με ένα κηδειό χαρτο που περιέχει τα στοιχεία του πατέρα του Δημήτρη και την ημερομηνία θανάτου, ακριβώς εκείνη την ημέρα.

Σοκαρισμένος από αυτή την αποκάλυψη, ο Δημήτρης επικοινωνεί με τον πατέρα του, αλλά χωρίς απάντηση από τον Σπύρο. Όταν συζητά με τους φίλους του, Γεράσιμο και Θοδωρή, αυτοί δηλώνουν ότι δεν ξέρουν πού βρίσκεται ο Σπύρος και ότι δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί του. Παράλληλα, ο Ανδρέας ενημερώνεται ότι βρέθηκε ένας άντρας με χαρακτηριστικά του Σπύρου, χτυπημένος και εγκαταλελειμμένος.

Αμέσως, ο Ανδρέας, ο Δημήτρης και η Άννα κατευθύνονται προς το σημείο όπου βρίσκουν τον Σπύρο αναίσθητο και βαριά τραυματισμένο. Τον μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή του ανακοινώνεται ως κρίσιμη. Η οικογένεια Μαρκέτου στέκεται στο πλευρό του, αλλά οι ώρες γίνονται αγωνιώδεις καθώς αγνοείται εάν ο Σπύρος θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτήν τη μάχη με τον θάνατο.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ