Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Ο Γεράσιμος παθαίνει καρδιακή προσβολή

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθηλωτικά γεμάτα ανατροπές. Η Ειρήνη και τα κορίτσια βρίσκονται στο νοσοκομείο, περιμένοντας με αγωνία τα νέα για την υγεία του Σπύρου.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Ο Γεράσιμος παθαίνει καρδιακή προσβολή

Ο Γεράσιμος, μόνος στο σπίτι, αισθάνεται απελπισμένος. Η ανησυχία του φτάνει στο αποκορύφωμα, καθώς ο γιος του και η εγγονή του δεν είναι σε κατάσταση να τον στηρίξουν, αφήνοντάς τον ανήμπορο. Στο ενδιάμεσο, η Άννα λαμβάνει άδεια και εισέρχεται στο δωμάτιο του Σπύρου. Παρά την αδυναμία του, αποκαλύπτει μια σημαντική πληροφορία για τους απαγωγείς. Ταυτόχρονα, στην Εισαγγελία, εξελίσσεται ένα σχέδιο για τη σύλληψη του ένοχου και τη διαφυγή του.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σταύρος. Η Αγγελική επισκέπτεται το γραφείο του και του ανακοινώνει την απόφασή της για το μελλοντικό τους παιδί. “Πήρες μια απόφαση που επηρεάζει και τη ζωή μου, χωρίς να συμβουλευτείς κανέναν”, αντιδρά εκνευρισμένος, ζητώντας να συζητήσουν την υπόθεση αργότερα, καθώς η προτεραιότητα είναι η υπόθεση της Δάφνης. Από την άλλη, ο Γεράσιμος, με την υποστήριξη της Ειρήνης, υιοθετεί ένα σχέδιο για να δει τον γιο του.

Προσποιούμενος καρδιακή προσβολή, τον μεταφέρουν στο ίδιο νοσοκομείο με τον Σπύρο. Λίγο αργότερα, ο Θοδωρής τον οδηγεί στην εντατική για να τον επισκεφτεί.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ