Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Η ζωή του ανατρέπεται σε μια νύχτα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Ο Γεράσιμος, αποφασισμένος να ανατρέψει τη μοίρα του, αποκαλύπτει την αλήθεια που σκόρπισε σκοτάδι στις ζωές των άλλων. Αποκαλύπτει ότι είναι αυτός που χτύπησε τον Άκη στο κεφάλι, προκαλώντας τον θάνατό του.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Η ζωή του ανατρέπεται σε μια νύχτα

Ο Γεράσιμος παίρνει πάνω του τη δολοφονία του Άκη, προκειμένου να προστατέψει τη Λίνα, ενώ η Άννα διακινδυνεύει τη σχέση της με τον Δημήτρη, για να βοηθήσει την οικογένειά της, που περνάει δύσκολες στιγμές. Ο Δημήτρης, θυμωμένος με τον παππού του, αντιμετωπίζει τον πόνο της απογοήτευσης. Παράλληλα, ο Ανδρέας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να μεταφέρει τον Γεράσιμο στο κρατητήριο. Στο μεταξύ, ο Θοδωρής, ενώ γνωρίζει ότι αυτή είναι ψέματα, υφίσταται σοκ.

Δεν μπορεί να δεχτεί τη σκέψη ότι ο παππούς του θα περάσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του στη φυλακή. Αντιμέτωπος με τον εσωτερικό του καταιγισμό συναισθημάτων, αρνείται να αντιμετωπίσει την πικρή πραγματικότητα.

Ωστόσο, αν και απορρίπτει την ιδέα να δει τη Λίνα, την πραγματική ένοχη, σε αυτή τη θέση, η αντίφαση του Θοδωρή είναι ξεκάθαρη. Βρίσκεται μεταξύ της επιθυμίας να προστατεύσει τον παππού του και της αποφυγής της αντιμετώπισης της αλήθειας. Καθώς οι σχέσεις και οι αλήθειες αποκαλύπτονται, οι ζωές τους γίνονται μέρος μιας τραγικής ιστορίας, όπου οι επιλογές τους σχηματίζουν ένα δίκτυο συνεπειών που θα αλλάξει τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ