Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια – Η βόμβα σπέρνει φόβο και πανικό

Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια – Μία εξέλιξη γεμάτη αγωνία και ένταση έρχεται στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης  σειράς του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι τοποθετούν βόμβα στο αυτοκίνητο του Δημήτρη. Την ώρα που γίνεται η έκρηξη, περνούν από δίπλα ο Σπύρος και ο Σταύρος και όλοι τρέμουν για τη ζωή τους.

Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια – Η βόμβα σπέρνει φόβο και πανικό

H έντιμη και αμερόληπτη δράση του Δημήτρη ως εισαγγελέα τον έχει βάλει πολλές φορές στο στόχαστρο επικίνδυνων κακοποιών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του serfare.com, στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς, ο Δημήτρης αναμένεται να κινδυνεύσει ξανά. Αφορμή στέκεται μία νέα υπόθεση, η οποία φτάνει στα χέρια του και εκείνος αναλαμβάνει να ανακαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από αυτήν, ακολουθώντας κατά γράμμα τον νόμο.

Όμως η έρευνα του ενοχλεί κάποιους, οι οποίοι προκειμένου να τον εμποδίσουν δεν διστάζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο για να τον βγάλουν από τη μέση μια για πάντα. Έτσι, θα δούμε να παγιδεύουν το αυτοκίνητό του με μία βόμβα. Ο Δημήτρης, χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό, πηγαίνει κανονικά στη δουλειά του στην Εισαγγελία Πειραιά και εργάζεται, όπως κάνει καθημερινά, πάνω στις υποθέσεις που του έχουν ανατεθεί. Κάποια στιγμή, βρίσκεται στο γραφείο του Ανδρέα, ενώ η Άννα με την Αγγελική είναι έξω από το κτίριο.

Ταυτόχρονα, ο Σταύρος, μαζί με τον πρώην διοικητή, τον Σπύρο, βγαίνουν από αυτό και περπατούν δίπλα από το όχημα του εισαγγελέα. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, η βόμβα σκάει, προκαλώντας χάος και μεγάλο πανικό. Ο Δημήτρης, για καλή του τύχη, δεν βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο όταν γίνεται η έκρηξη, ωστόσο παρακολουθεί το συμβάν από το παράθυρο και βλέπει το σοκαριστικό θέαμα. Αμέσως η καρδιά του χτυπά με αγωνία, καθώς δεν ξέρει αν ο πατέρας του είναι ασφαλής μετά την έκρηξη. Τρέχει, λοιπόν, πανικόβλητος στο προαύλιο, φωνάζοντάς τον.

Ταυτόχρονα, η Αγγελική και η Άννα, που έχουν δει τι ακριβώς συνέβη, σπεύδουν κοντά στον Σταύρο και τον Σπύρο, καθώς και η πρώτη τρέμει μήπως ο σύντροφός της τραυματίστηκε. Οι δύο άντρες κείτονται στο έδαφος με κλειστά τα μάτια και φαίνεται να έχουν χάσει τις αισθήσεις τους, παρατείνοντας ακόμα περισσότερο την αγωνία όλων, καθώς καρδιοχτυπούν για τη ζωή τους. Αμέσως, ο Σταύρος και ο Σπύρος μεταφέρονται στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Στο πλευρό τους σπεύδουν ο Δημήτρης, η Άννα, ο Ανδρέας και η Αγγελική, που περνούν στιγμές μεγάλης αγωνίας όσο οι γιατροί τους εξετάζουν.

Λίγες ώρες αργότερα, τα νέα είναι ευχάριστα, και πώς κανείς από τους δύο δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μάλιστα, με την απαραίτητη φροντίδα που λαμβάνουν από το ιατρικό προσωπικό, σύντομα βγαίνουν από το νοσοκομείο. Έτσι, ο Δημήτρης με τον Ανδρέα, ανακουφισμένοι που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν χειρότερα, αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την επίθεση και για ποιο λόγο συνέβη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ