Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Έγκυος η Αγγελική – Κάνει έκτρωση

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Μεγάλες ανατροπές πλέκονται στο παρασκήνιο της αγαπημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, υποσχόμενες να συναρπάσουν το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του serfare.com, η ζωή της Αγγελικής ετοιμάζεται να διανύσει μια αναπάντεχη πορεία, ξυπνώντας σε αυτή εφιαλτικές μνήμες.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Έγκυος η Αγγελική – Κάνει έκτρωση

Η καθημερινή της ρουτίνα διαταράσσεται όταν, βρισκόμενη στον χώρο εργασίας της, αισθάνεται ξαφνικά έντονη αδιαθεσία. Η αποκάλυψη αυτής της κατάστασης στη φίλη της, την Άννα, η οποία αποτελεί πλέον σημαντικό κομμάτι της ζωής της, οδηγεί σε έναν αναπάντεχο συμβουλευτικό διάλογο. Η Άννα, δικηγόρος και φίλη της, υποδεικνύει στην Αγγελική την πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης. Λίγο καιρό μετά, η αλήθεια αποκαλύπτεται: η Αγγελική είναι πράγματι έγκυος με το παιδί του Σταύρου.

Παρόλο που θα έπρεπε να γεμίσει από χαρά, καθώς έχουν ξεπεράσει τα εμπόδια που προέκυψαν από το παρελθόν, η Αγγελική ταλανίζεται από φόβους και αναστάτωση. Η ανάμνηση του δολοφονημένου συζύγου της και του χαμένου μωρού της τη στιγμή που του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της είναι ένας εφιάλτης που τη στοιχειώνει. Παρά την πρόοδο στη σχέση τους και την προετοιμασία για τον γάμο, η Αγγελική αποφασίζει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Όταν η Άννα ζητάει εξηγήσεις, η Αγγελική της αποκαλύπτει τον τραυματικό δράμα που έζησε στο παρελθόν και πώς αυτό τη στοιχειώνει.

Η απώλεια του συζύγου της και του παιδιού της την άφησε σε μια κατάσταση συναισθηματικής αναστάτωσης που φοβάται να ξαναζήσει. Μέσα στην απελπισία της, η εισαγγελέας Ρούσσου αποφασίζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της, φοβούμενη μήπως χάσει τον Σταύρο και αντιμετωπίσει ξανά τον εφιάλτη του χαμένου παιδιού της. Όταν μοιράζεται την απόφασή της με την Άννα, εκείνη προσπαθεί να την ωθήσει να αλλάξει γνώμη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ