Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Δημήτρης – Άννα κάνουν έρωτα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Ο Δημήτρης πληροφορείται από τον Σταύρο για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η Άννα, προκαλώντας φασαρία για το γεγονός που της είχε κρύψει. Συγχρόνως, η Λίνα λαμβάνει προειδοποιητικό μήνυμα από έναν άγνωστο άντρα: “Πες στη θεία σου να σταματήσει τον άντρα της. Να πείσει τον εισαγγελέα να κλείσει την υπόθεση, διαφορετικά θα τον σταματήσουμε εμείς”.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Δημήτρης – Άννα κάνουν έρωτα

Το απειλητικό τηλεφώνημα σοκάρει την Άννα, που ενημερώνει τον Δημήτρη. Αντιμετωπίζοντας την αυξημένη απειλή, ο Δημήτρης αποφασίζει να λάβει περισσότερα μέτρα ασφαλείας. Θέτει αστυνομικούς εκτός του πατρικού της σπιτιού και προτείνει στην Άννα να μείνει στο δικό του σπίτι αντί να παραμείνει μόνη στο γραφείο της. Αν και πιέζεται, συμφωνεί με τον όρο ότι πρέπει να παραμείνει στο σπίτι του πατέρα της. Ο Γεράσιμος, αντιλαμβανόμενος την απόφαση της Άννας, αποφασίζει να παρέμβει.

Κλειδώνει την πόρτα του σπιτιού του, αφήνοντας το κλειδί πάνω, εμποδίζοντας τον Δημήτρη να μπει. Αναγκασμένος, ο Δημήτρης επιστρέφει στο δικό του σπίτι. Ωστόσο, η κατάσταση εξελίσσεται δραματικά όταν η Άννα φεύγει κρυφά τη νύχτα μετά από έναν καυγά. Ο Δημήτρης την ακολουθεί και την περιμένει έξω από το γραφείο της. Τελικά, εκείνη τον λυπάται και τον προσκαλεί να ανέβει. Εκείνοι, παρά τις διαφορές τους, κάνουν έρωτα όλη την νύχτα.

Την επόμενη ημέρα, η Άννα επισημαίνει στον Δημήτρη την αναγκαιότητα της ξεχωριστής ζωής τους, υπογραμμίζοντας το λάθος της προηγούμενης νύχτας. Και οι δύο συμφωνούν να ξεχάσουν αυτήν την περιπέτεια. Άννα: “Καλύτερα να το ξεχάσουμε.” Δημήτρης: “Το ξέχασα ήδη!”

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ