Παγιδευμένοι επεισόδια – Τα αποδεικτικά στοιχεία εξαφανίζονται

Παγιδευμένοι επεισόδια – Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από την Άννα. Παρόλα αυτά, εκείνη δεν σπαταλάει χρόνο και ενέργεια σε αυτοάμυνα. Στο πλευρό της, ο Ανδρέας, η Αγγελική και ο Αλέκος συνθέτουν ένα δυνατό σύμμαχο που προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της.

Παγιδευμένοι επεισόδια – Τα αποδεικτικά στοιχεία εξαφανίζονται

Ο Αλέκος έχει αναλάβει την υπεράσπισή της με όλες τις δυνάμεις του. Ενώ ο Σπύρος αναρρώνει από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, η Άννα συνεχίζει να παραμένει σταθερή στην απλογία της για τον θάνατο του Δημήτρη. Καταθέτει εκ νέου στον Καρέλλη, αρνούμενη κατηγορηματικά την εμπλοκή της στον θάνατο του Δημήτρη. Παραδέχεται, όμως, την ευθύνη για την επίθεση στον Κώστα και αποκαλύπτει ακόμα και τη θέση όπου έχει κρύψει το αντικείμενο του εγκλήματος.

Για να το αποδείξει, μάλιστα, του αποκαλύπτει πού έχει κρύψει το μαχαίρι και κάπου εκεί έρχεται το τέλος της. Εκείνος φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία, πηγαίνει κρυφά στο γραφείο της και εξαφανίζει το μοναδικό στοιχείο που αποδεικνύει τα όσα ισχυρίζεται. Αυτό που δεν γνωρίζει, βέβαια, είναι ότι ο Ανδρέας έχει ήδη ανακαλύψει ότι λίγο πριν δολοφονηθεί ο Δημήτρης, είχε επικοινωνία μαζί του. Τελικά ο Καρέλλης πιάνεται σαν το ποντίκι στην φάκα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ