Παγιδευμένοι επεισόδια – Καρέ καρέ η απολογία της Άννας

Παγιδευμένοι επεισόδια – Η Άννα συγκλονίζει στην απολογία της, αποκαλύπτοντας στους πάντες πως ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι σκότωσε είναι ο άντρας που αγαπά περισσότερο στη ζωή της. Ο Αλέκος, αποφασισμένος να βοηθήσει την Άννα να παρευρεθεί στην κηδεία του Δημήτρη, αντιμετωπίζει την αρνητική απάντηση του Καρέλλη.

Παγιδευμένοι επεισόδια – Καρέ καρέ η απολογία της Άννας

“Δεν μπορώ να το επιτρέψω,” επιμένει ο Καρέλλης. Η Άννα, μαθαίνοντας το αποτέλεσμα, καταρρέει και φωνάζει στον Αλέκο, “Βρες έναν τρόπο να με βγάλεις από ‘δω. Θέλω να πάω στην κηδεία του άντρα μου. Δεν θέλω να είναι μόνος του!” Ωστόσο, οι προσπάθειες τους αποτυγχάνουν και η ώρα της κηδείας φτάνει. Η Άννα, σχεδιάζοντας να δραπετεύσει για να παραστεί, πιάνεται από τον Αλέκο, ο οποίος την εμποδίζει αποφασιστικά την τελευταία στιγμή. “Ως δικηγόρος σου, δεν μπορώ να σε αφήσω να κάνεις αυτό,” της εξηγεί αποφασιστικά.

Αν και αντιδρά με απόγνωση, η Άννα τελικά συμφωνεί να παραμείνει και να αντιμετωπίσει την κατηγορία. Στο δικαστήριο, η Άννα αποδέχεται την ευθύνη για την εξαφάνιση του Κώστα, παρά την έλλειψη σωματικών αποδείξεων. “Ο άντρας που με κατηγορούν ότι σκότωσα είναι ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου,” υποστηρίζει με συγκίνηση. “Δεν είχαμε προβλήματα, δεν τσακωνόμαστε. Για πρώτη φορά πίστευα ότι κάποιος με αγαπούσε τόσο πολύ. Γιατί θα τον σκότωνα πισώπλατα; Κάποιος προσπαθεί να με κατηγορήσει άδικα.” Τελικά η Άννα αθωώνεται.

Ο Αντρέας, στη συνέχεια, παίρνει την Άννα και την οδηγεί στο μέρος που είχαν προγραμματίσει να πάνε διακοπές με τον Δημήτρη. Εκεί, η Άννα ανακαλύπτει ένα τεστ εγκυμοσύνης στην τσάντα της και αποφασίζει να το κάνει. Είναι θετικό. Αργότερα, καθώς βγαίνει για μια βόλτα, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της ο Δημήτρης. “Είναι αλήθεια. Εγώ είμαι εδώ, αγάπη μου,” της λέει, αποκαλύπτοντας ότι είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό του για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ