Παγιδευμένοι – Ένα κομμένο χέρι ταυτοποιείται και…

Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς ο φόνος αποκαλύπτεται στο χρυσοχοείο. Η βοηθός της εισαγγελίας, κυνηγημένη από άγνωστους, φτάνει αναστατωμένη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και ζητά βοήθεια από τον Δημήτρη και την Άννα. Παράλληλα, ο Ανδρέας έχει ήδη τα αποτελέσματα από το εργαστήριο και προσπαθεί να συλλάβει την κοπέλα.

Παγιδευμένοι – Ένα κομμένο χέρι ταυτοποιείται και…

Με έκπληξη, ανακαλύπτουν ότι η κοπέλα έχει ήδη ομολογήσει στον Δημήτρη την ενοχή της για τη δολοφονία. Όλοι σοκάρονται από αυτή την αποκάλυψη. Ωστόσο, η Άννα φοβάται ότι αν η κοπέλα πει την αλήθεια για τη βοήθεια που έλαβε από τον Νίκο, θα ενοχοποιηθούν και αυτοί. Ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται ότι το θύμα ζύγιζε 92 κιλά, συνειδητοποιώντας ότι δεν θα μπορούσε η κοπέλα να το μεταφέρει μόνη της στον τάφο.

Καθώς η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο τεταμένη, ο Κυριάκος ανακαλύπτει μια φωτογραφία με ένα ανθρώπινο χέρι που έχει καρφωθεί με μια πένα και ένα σημείωμα που απειλεί “με τη σειρά τους όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα”. Εντοπίζει επίσης το δαχτυλίδι που ανήκει στον Σταύρο και επικοινωνεί αμέσως με τον Δημήτρη. Αποκαλύπτεται επίσης ότι η πένα ανήκε στην αδελφή του Σταύρου, την Κατερίνα, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο πηγάδι. Η ανατροπή αυτή συνεπάγεται ότι οι έρευνες θα πάρουν μια ακόμα πιο σκοτεινή τροπή.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ