Παγιδευμένοι – Ένα κολιέ και μερικές τρίχες σκιαγραφούν τον δολοφόνο

Παγιδευμένοι – Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά του ANT1 στα τελευταία επεισίδια, καθώς ο Ανδρέας ανακαλύπτει τον Δημήτρη σε μια από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σειράς. Ο Δημήτρης βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τον Αντώνη Καρέλλη, πρόεδρο της επιθεώρησης δικαστικών λειτουργών και αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, όταν ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια.

Παγιδευμένοι – Ένα κολιέ και μερικές τρίχες σκιαγραφούν τον δολοφόνο

“Εσύ ήσουν πίσω από όλα αυτά. Εσύ ήθελες να καταστρέψεις τη ζωή μου και την καριέρα μου”, φωνάζει ο Δημήτρης, ανακαλύπτοντας την αλήθεια. Ο Καρέλλης, κρατώντας όπλο, απειλεί τον Δημήτρη: “Γιατί προδίδεις τις αρχές σου; Για ποιον το κάνεις;” τον ρωτά έξαλλος ο Δημήτρης. Ο Καρέλλης τότε εξηγεί ότι η κόρη του είναι θανάσιμα άρρωστη και ο Ιγκόρ, αρχηγός της μαφίας, προσφέρεται να πληρώσει για τη θεραπεία της, με αντάλλαγμα τη ζωή του Δημήτρη. “Θα πεθάνεις για τη ζωή της κόρης μου. Σε θέλει νεκρό”, του λέει ο Καρέλλης.

Ο Δημήτρης, παρακαλώντας τον να συνέλθει και να σκεφτεί λογικά, αναφέρει ότι θα βρεθούν τα χρήματα χωρίς να ρισκάρει ο Καρέλλης τη φήμη του και χωρίς να γίνει δολοφόνος. Αφού αποφασίζει να φύγει, ο Καρέλλης τον πυροβολεί δύο φορές και ζητάει απο τον Ιάσωνα να εξαφανίσει το πτώμα. Εκείνος πετάει το πτώμα σε έναν κάδο σκουπιδιών, ενοχοποιώντας την Άννα. Αργότερα, ο Ανδρέας λαμβάνει μήνυμα από το κινητό του Δημήτρη, ζητώντας του να πάει στον κάδο σκουπιδιών δίπλα στο νεκροταφείο.

Εκεί, βρίσκει τον Δημήτρη, κρατώντας το κολιέ της Άννας και τρίχες από τα μαλλιά της μπλεγμένες στα δάχτυλά του. “Η ιστορία τελειώνει εκεί που ξεκίνησε”, σχολιάζει ο Ιάσονας, ενώ η Άννα μπαίνει φυλακή για ένα φόνο που δεν έκανε.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ