Παγιδευμένοι – Εγώ σκότωσα τον Άκη – Ο Γεράσιμος συλλαμβάνεται

Παγιδευμένοι – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα προσφέρουν έναν θύελλα συναισθημάτων, καθώς ο Γεράσιμος παραδέχεται οτι σκότωσε τον Άκη και συλλαμβάνεται. Η Άννα βιώνει μια σειρά από σοκαριστικά γεγονότα. Οι σχέσεις της δοκιμάζονται, και η εμπιστοσύνη της προς την οικογένειά της διαλύεται οριστικά.

Παγιδευμένοι – Εγώ σκότωσα τον Άκη – Ο Γεράσιμος συλλαμβάνεται

Οι έρευνες για τον ενόχο της δολοφονίας του Άκη συνεχίζονται με αυξημένο ενδιαφέρον, καθώς ο Δημήτρης και ο Ανδρέας φαίνεται να πλησιάζουν στην αποκάλυψη του δράστη. Η Άννα, σε συνεργασία με τον Σωτήρη, προσπαθεί να απελευθερώσει τον φίλο της Φαίδωνα από το κρατητήριο και να εξακριβώσει την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία. Η συνεργασία της Αγγελικής με την Άννα φέρνει επικίνδυνες καταστάσεις, καθώς οι αντίθετες απόψεις τους θέτουν σε κίνδυνο τη φιλία τους. Εν τω μεταξύ, η υγεία του Νίκου επιδεινώνεται, και οι γυναίκες του σπιτιού προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση χωρίς να ενημερώσουν την Άννα.

Καθώς ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πλησιάζουν στη λύση της υπόθεσης του Άκη, νέα εμπόδια εμφανίζονται στον δρόμο τους. Κανείς από τους δύο δεν φαντάζεται ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι που θέλουν να προστατεύσουν είναι οι δικοί τους. Η αναζήτηση της αλήθειας οδηγεί στην αποκάλυψη σοκαριστικών στοιχείων στην ταράτσα. Η Άννα, ανακαλύπτοντας τον τραυματισμό του Νίκου, απαιτεί απαντήσεις από την Αγγελική. Οι Χρύσα και η Ειρήνη, υποχρεωμένες να αποκαλύψουν κάποια μυστικά, προσπαθούν να προφυλαχτούν από την οργή της Άννας.

Οι αποκαλύψεις δεν αφορούν όμως τον φόνο. Η λύση της υπόθεσης του Άκη φαίνεται να είναι κοντά, αλλά νέα εμπόδια αναδύονται. Καταλήγοντας, η σειρά εξελίσσεται σε έναν δραματικό συγκλονισμό, με την Άννα να απομακρύνεται οριστικά από την οικογένειά της, αφήνοντας πίσω της ένα πλήθος μυστικών και αναπάντητων ερωτημάτων.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι