Παγιδευμένοι – Δυο φόνοι σηματοδοτούν το φινάλε

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο Καρέλλης ήταν ο αρχηγός πίσω από την παγίδα που του στήθηκε. Τώρα, στο απομονωμένο σημείο που τον οδηγεί ο εισαγγελέας, ο Δημήτρης αναζητά την αλήθεια.

Παγιδευμένοι – Δυο φόνοι σηματοδοτούν το φινάλε

Αναγνωρίζει ότι ο Καρέλλης προσπάθησε να προστατέψει την κόρη του με τον μοναδικό τρόπο που γνώριζε για να τον παγιδεύσει. Με ψυχραιμία, ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει τον Καρέλλη ότι αυτός δεν είναι ο εχθρός του. Όταν όμως γυρίζει να φύγει, ο Καρέλλης στρέφεται και τον πυροβολεί πισώπλατα. Ο Ιάσωνας καλείται να μεταφέρει το πτώμα του Δημήτρη σε ασφαλές μέρος, ενώ ο Ανδρέας στέλνεται για να τον εντοπίσει. Παράλληλα, η Λίνα αντιμετωπίζει τον Κώστα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Σε μια προσπάθεια να δραπετεύσει, τον μαχαιρώνει πισώπλατα μαχαιρώνει κατα λάθος.

Καταλήγει να τηλεφωνεί στη θεία της, την Άννα, η οποία έρχεται για να καλύψει τα ίχνη της ανιψιάς της και να πάρει το μαχαίρι. Την συμβουλεύει να μην πει τίποτα σε κανέναν και να πάει γρήγορα στο γραφείο της. Στο γραφείο της, η Άννα προετοιμάζεται για την αποκάλυψη της αλήθειας, αποφασισμένη να αναλάβει την ευθύνη. Όμως, ο Ανδρέας εμφανίζεται και την συλλαμβάνει.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ