Παγιδευμένοι – Δημήτρης – Άννα τελειώνουν το γάμο τους

Παγιδευμένοι – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πλοκή θα βρεθεί σε αναταρακτικό σημείο, καθώς ο Δημήτρης και η Άννα εισέρχονται στο δρόμο του διαζυγίου. Έτσι στα επόμενα επεισόδια θα γίνουμε μάρτυρες στην υπογραφή των χαρτιών διαζυγίου από το ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας την αλλαγή στη σχέση τους.

Παγιδευμένοι – Δημήτρης – Άννα τελειώνουν το γάμο τους

Η υπόθεση περί του θανάτου του Άκη φτάνει στο δικαστήριο, με τη Λίνα να καθαρίζεται από τις κατηγορίες. Παρά το γεγονός ότι η Λίνα είναι ελεύθερη, ο Δημήτρης, που πάντοτε τηρεί τον νόμο και το καθήκον του, βλέπει την Άννα να καταθέτει την αίτηση διαζυγίου στο γραφείο του. Έτσι, η Άννα ρωτά: “Μπορούμε να τελειώσουμε;” και ο Δημήτρης υπογράφει, θέτοντας τέλος στον γάμο τους. Λίγο αργότερα, η Άννα επισκέπτεται το σπίτι τους για να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα, αλλά εκπλήσσεται διαπιστώνοντας ότι ο Δημήτρης τα έχει ήδη συλλέξει.

Στην αποκαλυπτική αυτή σκηνή, ο Δημήτρης περιγράφει την απόφασή του ως προσπάθεια να διευκολύνει την Άννα. “Ήθελα να το κάνω πιο εύκολο για σένα,” λέει, υπογραμμίζοντας το βάρος του χωρισμού. Η Άννα αντιδρά με αγανάκτηση, ρωτώντας τον εάν πραγματικά επιθυμεί να απαλλαγεί τόσο γρήγορα από αυτήν. Καταλήγοντας, ο Δημήτρης, αφού αναφέρει τον δικό του πόνο, προειδοποιεί την Άννα να μην τολμήσει να τον πληγώσει ξανά. Καταλαβαίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, η Άννα φεύγει με τη βαλίτσα της, αφήνοντας πίσω έναν Δημήτρη που προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλεια και την απόρριψη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ