Παγιδευμένοι – Δημήτρης – Άννα σμίγουν ξανά

Παγιδευμένοι – Η Άννα αποφάσισε να δράσει αντίθετα προς τους νόμους και την ηθική στην υπόθεση της Λίνας, οδηγώντας την μακριά από τον αγαπημένο της άντρα. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς, ο Δημήτρης επιδιώκει να την κερδίσει ξανά.

Παγιδευμένοι – Δημήτρης – Άννα σμίγουν ξανά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρά την υπογραφή τους για διαζύγιο, ο εισαγγελέας αποκαλύπτει τα συναισθήματά του στη δικηγόρο του και προσπαθεί να την πείσει για μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο. Η Άννα, αν και διστακτική, ζητάει χρόνο για σκέψη, νιώθοντας διχασμένη. Την ίδια στιγμή, εγκληματίες που στοχεύουν τον Μαρκέτο και τους αγαπημένους του απειλούν να βλάψουν την Άννα. Ο Δημήτρης, αν και αποφασισμένος να την προστατεύσει, αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που την απειλεί από υπονοήσεις του δικηγόρου Χατζή.

Δυσανασχετώντας στη σκέψη της απόρριψής του, αποφασίζει να την φέρει πίσω. Τη συναντά και της ζητά να ξεχάσει τους φόβους της, δείχνοντας της ότι κινδυνεύει. Αυτή η κίνηση του φέρνει πιο κοντά στο να γίνει ο προστάτης της. Σιγά σιγά, αναγνωρίζουν τα αισθήματά τους και παραδέχονται ότι είναι ερωτευμένοι. Συμφωνούν να είναι και πάλι μαζί, προκαλώντας χαρά στις οικογένειές τους που είχαν διαπιστώσει τον πόνο τους από τον χωρισμό.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ