Παγιδευμένοι – Δημήτρης – Άννα πληρώνουν το τίμημα

Παγιδευμένοι – Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται να συναρπάσουν το κοινό, καθώς η Άννα και ο Δημήτρης βρίσκονται σε έναν ανεπανόρθωτο δρόμο που τους οδηγεί στον χωρισμό. Η πλοκή εμπλέκει τη Λίνα, η οποία επηρεάζει αρνητικά τη σχέση του ζευγαριού, φτάνοντάς τους στα άκρα. Παρά τον πόνο που αισθάνονται, κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει.

Παγιδευμένοι – Δημήτρης – Άννα πληρώνουν το τίμημα

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Δημήτρης βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την επίλυση της υπόθεσης του φόνου του Άκη. Όταν αντιλαμβάνεται την ταυτότητα του δολοφόνου, δεν διστάζει να θέσει το καθήκον του πάνω από τα προσωπικά του αισθήματα, γνωρίζοντας ότι αυτή η επιλογή θα τον φέρει αντιμέτωπο με την Άννα. Η Άννα αρνείται αποφατικά να δει τη Λίνα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και τρέχει στο σπίτι της για να την προειδοποιήσει να κρυφτεί.

Αν και η Λίνα αντιδρά αρχικά, υπακούει στις συμβουλές της Άννας. Ολόκληρη η παρέα αφήνει τα κινητά τηλέφωνα στο σπίτι και οδηγεί τη Λίνα στο αεροδρόμιο. Στο αεροδρόμιο, ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και καλεί τον Αντρέα. Μαζί σπεύδουν να προλάβουν τη Λίνα πριν επιβιβαστεί. Της φωνάζουν να τρέξει, αλλά εκείνη διστάζει. “Είναι πολύ νέα. Άστην να φύγει”, της λένε η Χρύσα και ο Νίκος.

Τελικά, η Λίνα συλλαμβάνεται, ενώ ο Δημήτρης και η Άννα βρίσκονται στο σταυροδρόμι του τέλους. Εισέρχονται σε ένα γραφείο, όπου ο Δημήτρης υπογράφει το διαζύγιο. Οι επόμενες μέρες, η Άννα μαζεύει τα πράγματά της από το σπίτι. Αν και η αγάπη εξακολουθεί να υπάρχει, κανείς δεν υποχωρεί. Είναι η αρχή του τέλους για Δημήτρη και Άννα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ