Παγιδευμένοι – Δημήτρης – Άννα δέχονται απειλές

Παγιδευμένοι – Ενώ ο Σταύρος και η Αγγελική είναι απασχολημένοι με τα ψώνια για τον γάμο τους, ο Ανδρέας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ανατριχιαστική υπόθεση. Μια νεαρή κοπέλα που εξαφανίστηκε την ημέρα του γάμου της βρίσκεται νεκρή στη θάλασσα, φαίνεται ότι αυτοκτόνησε. Η Άννα, λαμβάνοντας ειδοποίηση από την οικογένεια της κοπέλας, σπεύδει να αναλάβει την υπόθεση.

Παγιδευμένοι – Δημήτρης – Άννα δέχονται απειλές

Λίγο αργότερα, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Δημήτρη, τον εισαγγελέα της υπόθεσης. Στη συνέχεια, η Άννα επισκέπτεται τον Γεράσιμο, ενώ οι γονείς της εγκαταλείπουν τον χώρο του νοσοκομείου. Η μητέρα της παραξενεύεται για τη σιωπή της, αλλά ο Σπύρος την παρηγορεί, λέγοντας ότι ο χρόνος θα επουλώσει τις πληγές. Η Άννα, έχοντας λίγη συζήτηση με τον Γεράσιμο, καταλήγει στο σπίτι του Δημήτρη για να πάρει τα πράγματά της.

Εκείνος, όμως, έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά της και οι βαλίτσες είναι έτοιμες. Η κατάσταση εξελίσσεται σε ένταση και ο καβγάς αναζωπυρώνεται. Την επόμενη μέρα, αποκαλύπτονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η νεαρή γυναίκα δεν πνίγηκε, αλλά πέθανε από υπερβολική δόση ηρεμιστικών. Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη. Η Άννα επισκέπτεται το γραφείο του Δημήτρη και παρατηρεί στο βίντεο του γάμου την παρουσία του Περικλή. Προτού προλάβει να αντιδράσει, λαμβάνει ένα περίεργο τηλεφώνημα.

Ένας άγνωστος άντρας την απειλεί λέγοντας της: Πες στον άντρα σου να μην εμπλακεί περισσότερο. Η νύφη πέθανε, ο γάμος τελείωσε! Πές του να ανακοινώσει ότι ήταν αυτοκτονία και κλείστε την υπόθεση. Μην το τραβήξετε, διαφορετικά είστε χαμένοι. Παράλληλα, η Αγγελική υποπτεύεται ότι είναι έγκυος και επικοινωνεί με την Άννα, η οποία σπεύδει με ένα τεστ εγκυμοσύνης. Η αγωνία της Αγγελικής καταλήγει όταν το τεστ δείχνει θετικό.

Η Άννα την υποστηρίζει στη δύσκολη στιγμή, ακούγοντας τον φόβο της. Αγγελική: Φοβάμαι πολύ! Άννα: Είμαι εδώ για σένα. Η υπόθεση εξελίσσεται σε μια πολύπλοκη ιστορία, με ανατροπές και μυστήριο που απαιτούν λύση.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ