Παγιδευμένοι – Χωρίς πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα – Έξαλλη η Άννα

Παγιδευμένοι – Η Αννα, συγκλονισμένη από τον τραυματισμό του Νίκου, ανακαλύπτει με σοκ ότι ήταν θύμα πυροβολισμού, ενώ ο ίδιος της αποκαλύπτει τη συντονισμένη επίθεση με τον Ακη. Η Ειρήνη εξηγεί ότι απέφυγαν να την ενημερώσουν εξαιτίας του κόσμου που είχαν χθες, αντικειμενικότητα που ενοχλεί την Αννα, η οποία αναρωτιέται γιατί την έκρυβαν.

Παγιδευμένοι – Χωρίς πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα – Έξαλλη η Άννα

Ανήσυχη, η Αννα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη, αλλά χωρίς απάντηση. Ο Νίκος της εξηγεί τον λόγο της παρουσίας του στον τόπο, ενώ η Λίνα κλαίει φοβούμενη ότι ο πατέρας της θα φυλακιστεί. Παρακαλούν την Αννα να μην αποκαλύψει τίποτα στον άντρα της. Ταυτόχρονα, η Αγγελική ανακαλύπτει τα ψέματα του Φαίδωνα στην κατάθεσή του και υποπτεύεται ότι είναι ο δολοφόνος της γυναίκας και του παιδιού του. Όταν συναντά την Αννα, της αποκαλύπτει το ψέμα του πελάτη της. Ο Φαίδωνας κλίνεται ξανά σε ανάκριση, αλλά αρνείται να ομολογήσει.

Υποστηρίζει ότι είχε αποχωρήσει από το ξενοδοχείο το πρωί, ενώ το σύστημα παρακολούθησης αποκαλύπτει ότι είχε φύγει το προηγούμενο βράδυ. Παρά την πίεση, αρνείται να μιλήσει, και τελικά συλλαμβάνεται.
Η Αννα υποστηρίζει την αθωότητα του Φαίδωνα, ενώ η εισαγγελέας υποψιάζεται για προμελετημένο έγκλημα. Η σύγκρουση μεταξύ της Άννας και της Αγγελικής εντείνεται, καθώς η πεποίθηση της Άννας ότι χωρίς πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα αντικρούεται από την επιμονή της εισαγγελέως. Ο Σταύρος προσπαθεί να διαμεσολαβήσει, αλλά η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο γυναικών εξελίσσεται σε πόλεμο.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ