Παγιδευμένοι – Αυτός Τρώει λάχανο τον Θωμαϊδη

Παγιδευμένοι – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αγγελική θα αναλάβει μια συναρπαστική υπόθεση δολοφονίας, καθώς ένας νέος φόνος θα σοκάρει το κοινό. Ανακαλύπτοντας τον θάνατο του δημοσιογράφου Θωμαΐδη στο διαμέρισμά του, η Αγγελική θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια περίπλοκη υπόθεση, στην οποία ο κύριος ύποπτος φαίνεται να είναι ο Πάνος Βερβερίδης.

Παγιδευμένοι – Αυτός Τρώει λάχανο τον Θωμαϊδη

Ο Βερβερίδης, που είχε κανονίσει να συναντηθεί με τον Θωμαΐδη, βρίσκει τον εαυτό του υποδειγματικά παγιδευμένο όταν ανακαλύπτει τον άγριο τρόπο με τον οποίο έχει δολοφονηθεί ο δημοσιογράφος. Στη συνέχεια, κατηγορείται για τη δολοφονία και ζητά την υπεράσπισή του από τον δικηγόρο Αλέκο Χατζή. Καθώς η Αγγελική εξετάζει την υπόθεση, αρχίζει να ανακαλύπτει τα κίνητρα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Βερβερίδη στο έγκλημα. Παράλληλα, ωστόσο, υποψιάζεται ότι ολόκληρη η υπόθεση μπορεί να είναι μια παγίδα, με πιθανό σκοπό την πλήρη εξαπάτηση τους.

Καθώς η Αγγελική προχωράει στις έρευνές της, αγνοεί το γεγονός ότι ο Αλέκος Χατζής, ο υπερασπιστής του Βερβερίδη, ενδέχεται να έχει τα δικά του κίνητρα να επικρίνει και να προδώσει τον πελάτη του. Ως ένας από τους κατηγορούμενους για το έγκλημα που διερευνάται, ο Βερβερίδης βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, με τον Αλέκο να αντιπροσωπεύει τα συμφέροντά του. Καθώς η πλοκή αποκαλύπτεται, γίνεται φανερό ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό,τι φαινόταν αρχικά, με διαφορετικούς παίκτες να καταλήγουν στο προσκήνιο και με κίνητρα που ακόμα πρέπει να αποκαλυφθούν.

Η Αγγελική, συνειδητοποιώντας την περιπλοκότητα της υπόθεσης, πρέπει να ερευνήσει προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια για να φέρει στο φως την αλήθεια και να αποκαλύψει τον πραγματικό δράστη πίσω από τον φόνο.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ