Παγιδευμένοι – Αυτός είναι ο φονιάς του Σταύρου

Παγιδευμένοι – Η δολοφονία του Σταύρου τους συγκλόνισε όλους. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι το πτώμα του δεν έχει βρεθεί ακόμη, προσθέτοντας έτσι στον πόνο των ανθρώπων του. Η Αγγελική, παρά την απελπισία της, προσπαθεί να διατηρήσει την ελπίδα ζωντανή. “Πιστεύεις ότι θα είναι ζωντανός;”, ρωτά κλαίγοντας την Άννα, που προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Παγιδευμένοι – Αυτός είναι ο φονιάς του Σταύρου

Ο Δημήτρης ανακρίνει τον αρχηγό της μαφίας που έχουν συλλάβει, προσπαθώντας να μάθει πού έχουν κρύψει το πτώμα του Σταύρου. Εκείνος τον ειρωνεύεται, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του είναι να προκαλέσει πόνο στον Δημήτρη και να καταστρέψει τα αγαπημένα του πρόσωπα. “Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει πια!”, του λέει με θράσος. Ο Δημήτρης δεν αντέχει να τον ακούει και επιτίθεται. Οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν, ενώ η Άννα τρέχει να τον συμπαρασταθεί, βλέποντας τον να κλαίει σαν παιδί.

Λίγο αργότερα, η Αγγελική αντιμετωπίζει απευθείας τον αρχηγό της μαφίας, ζητώντας απαντήσεις. “Πού είναι ο Σταύρος; Τι του έκανες;”, φωνάζει. “Πέθανε όπως ο γιος μου”, της απαντά ψύχραιμα εκείνος. Παράλληλα, ο Καρέλλης εξηγεί στον Δημήτρη ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, και ότι πρέπει να αναλάβουν δράση. Συνεργαζόμενοι, ανακοινώνουν στην υπηρεσία όσα έχουν συμβεί και ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην επόμενη φάση της έρευνας. Η προσπάθειά τους να φέρουν δικαιοσύνη στη μνήμη του Σταύρου είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς πλέον η αναζήτηση της αλήθειας αποτελεί προτεραιότητα για όλους.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ