Παγιδευμένοι – Αυτό είναι Το Ανατρεπτικό Φινάλε της σειράς

Παγιδευμένοι – Το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι”, φέρνει μια αναπάντεχη στροφή στη ζωή της Άννας και του Δημήτρη. Η Άννα, βρίσκεται στο κελί της φυλακής, κατηγορούμενη για τη δολοφονία του Δημήτρη, του αγαπημένου της. Αντιμέτωπη με παραισθήσεις, τον βλέπει να της μιλάει παντού.

Παγιδευμένοι – Αυτό είναι Το Ανατρεπτικό Φινάλε της σειράς

Παράλληλα, στην κηδεία του Δημήτρη επικρατεί βαθιά θλίψη, με τους συγγενείς να τον αποχαιρετούν. Η Άννα, αδυνατεί να παραβρεθεί για να τον αποχαιρετήσει και καταρρέει. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, ζητά από τον Χατζή να την αφήσει ελεύθερη, όμως αυτός την εμποδίζει. Τελικά, η Άννα αθωώνεται και ο Αντρέας της προτείνει να απομακρυνθεί για να ηρεμήσει. Με καθυστέρηση και μόνη της στο ξενοδοχείο, κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Καθώς ξαπλώνει και ενώ την παίρνει ο ύπνος, το τεστ δείχνει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη.

Η μεγάλη ανατροπή έρχεται όταν ο Δημήτρης εμφανίζεται ζωντανός μπροστά στην Άννα, αγκαλιάζοντάς την και ανακοινώνοντάς της την εγκυμοσύνη της. Αυτή η απρόσμενη ανακάλυψη είναι το τέλος που κλείνει την ιστορία τους με έναν ευτυχισμένο τρόπο. Έτσι, η Άννα και ο Δημήτρης βιώνουν το θαύμα της επιστροφής και της νέας ζωής.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ