Παγιδευμένοι – Απαγάγουν την Άννα

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης ανακάλυψε κάτι, αλλά ο Σταύρος δεν είναι πεπεισμένος. Καθοδηγούμενος από την επιθυμία του να βρει το δολοφόνο της αδελφής του, ο Σταύρος έχει χάσει την ψυχραιμία του. Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε συχνές διαφωνίες με την Αγγελική, η οποία προσπαθεί να τον σταθεροποιήσει.

Παγιδευμένοι – Απαγάγουν την Άννα

Ο Μίλτος πιέζει τον Αλέκο να του επιστρέψει τα χρήματα που του οφείλει, ενώ ο Νίκος είναι πεπεισμένος για την σχέση της Χρύσας με τον Περικλή και θέλει να ανακαλύψει ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης προχωρούν στην έρευνα, συνδέοντας ένα προηγούμενο έγκλημα με το τρέχον.

Σύντομα όπως θα δούμε στην σειρά Παγιδευμένοι, θα βεβαιωθούν για τη σωστή τους υπόθεση. Αλλού, ο Θοδωρής ψάχνει για τον Άκη και σε ένα αναπάντεχο γεγονός θα βρεθεί κοντά στον παλιό του φίλο που τον πρόδωσε. Η εξαφάνιση ενός ανδρός και ενός παιδιού ανησυχεί τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες τους. Ο δολοφόνος φαίνεται να είναι έτοιμος να χτυπήσει ξανά. Καθώς ο Σταύρος προσπαθεί να βρει ισορροπία, μια αναπάντεχη φωτογραφία που βρίσκει τον θέτει ενώπιον ενός δύσκολου διλήμματος.

Ο Σταύρος είναι έτοιμος να ρισκάρει τα πάντα, ακόμα και τη δουλειά του, για να βρει τον δολοφόνο της αδελφής του. Σε αυτό το στάδιο όπως διαβάζουμε εδώ στο serfare.com, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ακολουθούν δύο υπόπτους, με την Άννα να παρέχει σημαντικές πληροφορίες μέσα από τον Σωτήρη. Η Αγγελική μαθαίνει τις προθέσεις του Σταύρου και ζητά τη βοήθεια του Δημήτρη και του Ανδρέα για να τον σταματήσουν. Με μια επιτυχημένη κίνηση, τον πείθουν να μην προχωρήσει. Ο Δημήτρης του λέει να εμπιστευτεί την ομάδα τους. Εν τω μεταξύ, δύο νέες εξαφανίσεις και η απαγωγή της Άννας επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους τους.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιΑπαγάγουν την Άνναοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι - Απαγάγουν την ΆνναΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι