Παγιδευμένοι – Ανατροπή – Νεκρός ο Δημήτρης

Παγιδευμένοι – Η συνέχεια της σειράς θα είναι δραματική, με τον Δημήτρη να πέφτει νεκρός από σφαίρες. Ο Αντώνης Καρέλλης οργανώνει μία μυστική συνάντηση με τον Δημήτρη και τον πυροβολεί δύο φορές στην πλάτη, αποδεικνύοντας ότι είναι συνεργάτης του αρχηγού της μαφίας που στοχεύει τον Μαρκέτο.

Παγιδευμένοι – Ανατροπή – Νεκρός ο Δημήτρης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης καταλήγει νεκρός και το πτώμα του βρίσκεται σε έναν κάδο απορριμμάτων. Ο Ιάσονας ενημερώνει τον Ανδρέα να πάει να το βρει, κι εκείνος αντικρίζει ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο Ανδρέας βλέπει το σώμα του Δημήτρη σε αυτή την κατάσταση και ξεσπά σε φωνές και κλάματα, ορκιζόμενος να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του φίλου του. Η σορός του Δημήτρη μεταφέρεται για νεκροψία και ο Ανδρέας ανακοινώνει στην οικογένειά του τα δυσάρεστα νέα. Η Άννα καταρρέει και ξεσπά σε λυγμούς, μη μπορώντας να αντέξει τον θάνατο του αγαπημένου της.

Τραγικές φιγούρες είναι επίσης ο Σπύρος, ο Γεράσιμος και ο Θοδωρής, που αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο Δημήτρης έφυγε από τη ζωή και μάλιστα δολοφονημένος. Η σειρά φτάνει σε ένα συγκλονιστικό σημείο, με τον θάνατο του Δημήτρη να προκαλεί σοκ και θλίψη στους κοντινούς του ανθρώπους. Η ατμόσφαιρα βαραίνει, καθώς η βία και οι προδοσίες αποκαλύπτουν την σκοτεινή πλευρά της ιστορίας. Η υπόθεση περιπλέκεται και οι ήρωες της σειράς καλούνται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες αυτών των τραγικών γεγονότων.

Η αποφασιστικότητα του Ανδρέα για εκδίκηση και η θλίψη της οικογένειας και των φίλων του Δημήτρη εντείνουν το δράμα και προαναγγέλλουν έντονες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ