Παγιδευμένοι – Ανατροπή – Δεν είναι βιολογικό παιδί της

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης και ο Αντρέας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του Άκη, πιστεύοντας ότι ο Κάρλος κρύβει την αλήθεια. Αντίστοιχα, ο Σπύρος καταφέρνει να αποκαλύψει ένα μυστικό για τη Μελίνα και τον υιό της – ότι δεν είναι πραγματικά το παιδί της. Παράλληλα, μια πληροφορία που ανακαλύπτει ο Δημήτρης αποκαλύπτει ένα ψέμα, αναδεικνύοντας τη σκοτεινή πλευρά των δικών του ανθρώπων.

Παγιδευμένοι – Ανατροπή – Δεν είναι βιολογικό παιδί της

Η αντίσταση στην αλήθεια είναι αδιανόητη για τον Ανδρέα και τον Δημήτρη, οι οποίοι αποφασίζουν να αναλάβουν τη δική τους έρευνα, ελπίζοντας ότι οι υποψίες τους θα αποδειχθούν αβάσιμες. “Μήπως εμπλέκονται στη δολοφονία του Άκη; Ποιος μπορεί να είναι ο ένοχος;”, αναρωτιέται ο Ανδρέας. Καθώς αναζητούν απαντήσεις, οι δεσμοί τους με την αλήθεια αρχίζουν να εξασθενούν. Παράλληλα, η Αννα προχωράει στις έρευνές της χωρίς την έγκριση της αστυνομίας, αποκτώντας σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης της γυναίκας και της κόρης του Φαίδωνα.

Αυτή η αυθαιρεσία, ωστόσο, δημιουργεί διάπλαση με την Αγγελική, η οποία απειλεί να αποκαλύψει την παράνομη δράση της. “Δουλειά και φιλία δεν συμβαδίζουν”, την προειδοποιεί. Ενώ η Αννα και ο Δημήτρης πλησιάζουν σε αλήθεια που αλλάζει τα δεδομένα, η Λίνα, ο Θοδωρής και η Δανάη ανησυχούν για την εξαφάνιση της Νεφέλης. Θέλουν να τη βρουν πριν η αστυνομία, για να ακούσουν την αλήθεια από το ίδιο της το στόμα. Στο μεταξύ, ο Σταύρος και η Αγγελική βλέπουν την προσωπική τους ζωή να αναστατώνεται όταν εξαπολύονται κατά τους στον Τύπο.

“Θα κρυβόμαστε; Υπάρχουν νόμοι που μας απαγορεύουν;”, ρωτά ο Σταύρος. Η Αγγελική, ωστόσο, αποφασίζει να διατηρήσει απόσταση, φοβούμενη τις συνέπειες. Καθώς οι αλήθειες αποκαλύπτονται και οι σχέσεις δοκιμάζονται, ο Κυριάκος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που ενοχοποιεί έναν από τους συνεργάτες του στην υπόθεση της δολοφονίας του Ακη. Μία ανατροπή που συνδέει τα κομμάτια του παζλ και φέρνει την αλήθεια πιο κοντά.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ