Παγιδευμένοι 9/10/23: Ο Δημήτρης κρύβει το σημείωμα του δολοφόνου

Παγιδευμένοι 9/10/23: Ο Δημήτρης κρύβει προσεκτικά από την Άννα το σημείωμα που είχε βρει στο αυτοκίνητό του. Η αίτηση του δολοφόνου προς την Άννα, να παραδώσει το μαχαίρι στο ξενοδοχείο, έχει προκαλέσει σοβαρή ανησυχία σε αυτήν.

Παγιδευμένοι 9/10/23: Ο Δημήτρης κρύβει το σημείωμα του δολοφόνου

Μόνο ο Ανδρέας γνωρίζει γι’ αυτή την απειλή, και οι δυο τους αποφασίζουν να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τον δολοφόνο χωρίς να εμπλέξουν την Άννα σε αυτήν την επικίνδυνη κατάσταση. Η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζεται εντατικά, χωρίς να χάνεται χρόνος.

Ταυτόχρονα, ο Αλέκος, ο οποίος επιθυμεί να επαναφέρει τη ζωή του στον κανονικό τρόπο, κάνει μια απρόσμενη επίσκεψη στην Υβόννη. Αυτή η ανατροπή θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τους χαρακτήρες και την εξέλιξη της ιστορίας.

Ταυτόχρονα, ο νέος διοικητής της ασφάλειας στον Πειραιά, Κυριάκος Παπαδημητρίου, ανακαλύπτει το μυστικό του Δημήτρη και του Ανδρέα σχετικά με το σημείωμα. Αυτό θα προκαλέσει ακόμα περισσότερη ένταση και αναταραχή στον κόσμο τους, καθώς η αποκάλυψη αυτού του μυστικού θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην εξέλιξη της ιστορίας και στην αντιμετώπιση του δολοφόνου. Οι ενέργειες του Κυριάκου Παπαδημητρίου θα αποτελέσουν έναν ακόμα παράγοντα που θα επηρεάσει την πορεία των γεγονότων.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

 

Παγιδευμένοι - Επεισόδιο 3Παγιδευμένοι 9/10/23Παγιδευμένοι ant1 tvΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔημητρηςΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμενοι σειραπαγιδευμένοι τρέιλερ