Παγιδευμένοι 3/10/23: Οργισμένος ο Σταύρος ζητά δικαίωση

Παγιδευμένοι 3/10/23: Όταν η αστυνομία φτάνει στη σκηνή του εγκλήματος, αντιμετωπίζει μια σκοτεινή και φρικτή πραγματικότητα. Πέντε σώματα βρίσκονται εκεί – τέσσερα από αυτά είναι αδιάκριτα νεκρά, ενώ το πέμπτο ανήκει σε έναν τρομοκρατημένο 14χρονο. Η αστυνομία βλέπει τον χάος και τον φόβο στα μάτια του νεαρού, ενώ η σκέψη τους παίρνει μία απότομη στροφή όταν αναγνωρίζουν μεταξύ των θυμάτων το πρόσωπο της Κατερίνας.

Παγιδευμένοι 3/10/23: Οργισμένος ο Σταύρος ζητά δικαίωση

Ο Σταύρος, συντετριμμένος και γεμάτος οργή, επιθυμεί απεγνωσμένα δικαίωση για το αγαπημένο του πρόσωπο.
Ενώ η κατάσταση φαίνεται ότι δεν μπορεί να χειριστεί χειρότερα, η Άννα βρίσκεται στο στόχαστρο του αόρατου εχθρού. Απειλητικά μηνύματα φτάνουν στο κινητό της, και ένα αιματηρό μαχαίρι εμφανίζεται μπροστά της, προειδοποιώντας την για τον επερχόμενο κίνδυνο που την περιμένει.

Αντί να κρυφτεί στο σκοτάδι, αποφασίζει να συνεργαστεί στενά με την αστυνομία, χρησιμοποιώντας τον εαυτό της ως δόλωμα για τον διαβολικό δράστη. Ωστόσο, αυτός που βρίσκεται πίσω από τον φόνο δεν είναι ένας απλός αντίπαλος. Είναι ένας δολοφόνος με ψυχραιμία και επιδεξιότητα, κάνοντας κάθε του κίνηση με προσοχή και λεπτομέρεια. Γνωρίζει την αστυνομία και τους μάρτυρες, και η σκοτεινή του παρουσία απειλεί την Άννα και τον Σταύρο κάθε στιγμή.

Καθώς ξετυλίγεται η ιστορία αυτής της φρικτής σφαγής, ανακαλύπτονται μυστικά που ανατρέπουν τον κόσμο τους και οδηγούν σε έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο και τον κακό που τους απειλεί, καθώς αναζητούν απαντήσεις και δικαιοσύνη σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από το σκοτάδι και τον τρόμο.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι 3/10/23Παγιδευμένοι ant1 tvΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔημητρηςΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμενοι σειραπαγιδευμένοι τρέιλερ