Παγιδευμένοι 24/10/23: Η Άννα στα χέρια του ψυχοπαθούς δολοφόνου

Παγιδευμένοι 24/10/23: Η Άννα βιώνει δραματικές στιγμές στο υπόγειο όπου την κρατούν φυλακισμένη μαζί με τέσσερα άλλα άτομα που έχουν απαχθεί. Από τον ενθουσιασμό και τον αγώνα για ελευθερία, μετατρέπεται σε απελπισία όταν συνειδητοποιεί πως δεν υπάρχει εύκολος τρόπος διαφυγής. Η πιεστική ατμόσφαιρα συνεισφέρει στο νεύρωμα και τον φόβο των αιχμαλώτων.

Παγιδευμένοι 24/10/23: Η Άννα στα χέρια του ψυχοπαθούς δολοφόνου

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά όταν δεν βρίσκει την Άννα στο σπίτι του. Καθώς ανησυχεί για τη φίλη του, αναζητά πληροφορίες από την Χρύσα, αλλά η τελευταία δεν έχει νέα από το προηγούμενο μεσημέρι. Όταν τελικά ενημερώνεται για τις νέες αγνοήσεις από τον Ανδρέα, ξεκινά να υποψιάζεται ότι και η Άννα μπορεί να έχει πέσει θύμα ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου.

Οι φόβοι του ενισχύονται από τα στοιχεία που ανακαλύπτει, και έτσι, αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τους φίλους του για να βρουν την Άννα πριν να είναι πολύ αργά. Κατανοώντας το αρρωστημένο σχέδιο του δολοφόνου, οι τρεις φίλοι συνειδητοποιούν ότι ο σκοπός του δεν είναι να τους δολοφονήσει απευθείας, αλλά να τους ωθήσει στο σημείο να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον. Μια ανησυχητική αλήθεια που γίνεται σαφής και στην Άννα, με πολύ ανησυχητικό τρόπο.

Εν τω μεταξύ, η μητέρα της Άννας μαθαίνει για την εξαφάνιση της κόρης της και επικοινωνεί με τον Δημήτρη, κατηγορώντας τον για την αδυναμία του να την προστατέψει. “Θα βρω την κόρη σας ζωντανή και καλά και θα τη φέρω πίσω. Σας δίνω το λόγο μου,” τη διαβεβαιώνει εκείνος.

Στο υπόγειο, οι ώρες περνούν αργά και βασανιστικά για τους αιχμαλώτους. Ένα από αυτούς προσπαθεί ακόμη και να αυτοκτονήσει, αλλά η Άννα τον σώζει την τελευταία στιγμή. Το επόμενο πρωί, ανακαλύπτουν τον άλλο αιχμάλωτο νεκρό, γεγονός που τους σοκάρει. Ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας αρχίζουν να διεισδύουν στον νου του δολοφόνου και να κατανοούν το διαβολικό του σχέδιο. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο δολοφόνος είναι πολύ κοντά τους και παρακολουθεί κάθε κίνησή τους.

Στο υπόγειο, ένα νέο άτομο εισέρχεται, ένας νεαρός αστυνομικός ρεπόρτερ με το όνομα Πάνος Βερβερίδης. Είναι χτυπημένος και σε άσχημη κατάσταση, και η Άννα προσπαθεί να τον βοηθήσει. Καθώς ανακτά τις δυνάμεις του, αρχίζουν να σχεδιάζουν τη διαφυγή τους από τον εφιάλτη που ζουν.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι