Παγιδευμένοι 23/10/23: Ο Σταύρος αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα

Παγιδευμένοι 23/10/23: Ο Δημήτρης έκανε μια ανακάλυψη που δεν πείθει τον Σταύρο. Ο Σταύρος έχει χάσει πλέον την ψυχραιμία του, αναζητώντας απεγνωσμένα τον δολοφόνο της αδελφής του. Η αυξημένη τάση αυτή προκαλεί συχνές συγκρούσεις με την Αγγελική, η οποία προσπαθεί να τον συντηρήσει ψύχραιμο.

Παγιδευμένοι 23/10/23: Ο Σταύρος αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα

Ο Αλέκος βρίσκεται υπό πίεση από τον Μίλτο, ο οποίος απαιτεί να του επιστραφούν τα χρήματα που του χρωστά. Ταυτόχρονα, ο Νίκος έχει εντοπίσει σταθερά στοιχεία που υποδηλώνουν πως η Χρύσα έχει ερωτική σχέση με τον Περικλή και αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα αυτού του άντρα που έχει κλέψει τη γυναίκα του.

Οι αναζητήσεις του Ανδρέα και του Δημήτρη συνεχίζονται, καθώς συνδέουν το προηγούμενο έγκλημα με το τωρινό. Αυτή η έρευνα αποδεικνύεται σωστή και σύντομα αποκαλύπτουν τη σκοτεινή σύνδεση μεταξύ των δύο εγκλημάτων. Ο Θοδωρής, από την πλευρά του, αναζητά τον Άκη. Μετά από τυχαία συνάντηση, ανακαλύπτει κάτι που τον φέρνει κοντά στα ίχνη του πρώην κολλητού του, ο οποίος τον είχε προδώσει.

Δύο αγνοούμενοι, ένας άνδρας και ένα παιδί, αυξάνουν την ανησυχία του Δημήτρη και του Ανδρέα, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες τους. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δολοφόνος είναι έτοιμος να χτυπήσει ξανά. Καθώς ο Σταύρος προσπαθεί να ηρεμήσει, μια φωτογραφία που βρίσκει με ανεξήγητο τρόπο τον τοποθετεί αντιμέτωπο με ένα δίλημμα που δύσκολα μπορεί να αποφασιστεί.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι