Παγιδευμένοι 19/12/23: Η ζωή του Γεράσιμου φτάνει στο τέλος της

Παγιδευμένοι 19/12/23: Ο Σπύρος αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με το παιδί της Μελίνας, παρουσιάζοντας επικριτικά ερωτήματα προς αυτήν. Η Μελίνα, αντί να αντιδράσει, προτείνει στον Σπύρο να αναζητήσει απαντήσεις από τον πατέρα του. Ξεσπάει ένας έντονος καβγάς μεταξύ Σπύρου και πατέρα του, καταλήγοντας σε αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Παγιδευμένοι 19/12/23: Η ζωή του Γεράσιμου φτάνει στο τέλος της

Ο πατέρας του Σπύρου διηγείται την τραγική ιστορία πίσω από το παιδί: έχει σκοτώσει τη μητέρα του, και ο Γεράσιμος, στη συνέχεια, τον ίδιο. Αποκαλύπτει επίσης ότι ο Γεράσιμος επιλέγει να μεγαλώσει το παιδί μόνος του, δημιουργώντας την ιστορία με τη Μελίνα για να το φέρει πιο κοντά στην οικογένειά του. Ο Σπύρος, αποκαλύπτοντας τον θυμό του, ζητά από τον Γεράσιμο να φύγει.

Αργότερα, ο Γεράσιμος εξομολογείται στον εγγονό του την αλήθεια. Παραδέχεται ότι ήρθε για το παιδί, αλλά έμεινε για τον Θοδωρή. Αντιλαμβανόμενος ότι η ζωή του φτάνει στο τέλος της, δίνει στον Θοδωρή τις τελευταίες του συμβουλές. Παράλληλα, η Χρύσα συναντά τον Περικλή, που αποκαλύπτει την αλήθεια για τον εαυτό του. Δεν είναι γιατρός, αλλά πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών, παρακαλώντας την να κρατήσει το μυστικό. Η Χρύσα ζητά χρόνο για να το σκεφτεί.

Οι εξελίξεις προκαλούν ερωτήσεις. Πώς θα αντιδράσει ο Σπύρος στις αποκαλύψεις του πατέρα του; Θα καταφέρει ο Θοδωρής να συγχωρήσει τον παππού του και να διατηρήσει την οικογενειακή συνοχή; Ποια θα είναι η τελική απόφαση της Δανάης σχετικά με τον Ανδρέα; Και τέλος, θα δεχτεί η Χρύσα τον Περικλή και την πολύπλοκη ζωή του;

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι