Παγιδευμένοι 18/12/23: Ο Αλέκος συναντιέται με τον γιό του

Παγιδευμένοι 18/12/23: Ο Αλέκος καταβάλλει βήματα προς το νέο του γραφείο, ανυποψίαστος για τον επερχόμενο χείμαρρο αναταραχής που πρόκειται να αντιμετωπίσει. Η Υβόννη, συνειδητοποιώντας τη σημασία της στιγμής, επισκέπτεται το γραφείο του για να ανακοινώσει την άφιξη ενός επισκέπτη. Καθώς περιμένει, ένας νεαρός φτάνει, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως ο γιος του, σαρώνοντας τον Αλέκο σε έναν αναστάτωτο συναισθηματικό τυφώνα.

Παγιδευμένοι 18/12/23: Ο Αλέκος συναντιέται με τον γιό του

Η αντίδραση του Αλέκου είναι εκτός ελέγχου, αλλά η αποκάλυψη μιας φωτογραφίας από το παρελθόν αναγκάζει τον ίδιο να αναγνωρίσει μια παλαιότερη εξωσυζυγική σχέση του με τη μητέρα του νεαρού, που εργαζόταν στο γραφείο πριν από 29 χρόνια. Η πραγματικότητα είναι πικρή και αφήνει τον Αλέκο σε έναν χείμαρρο ανακολουθιών. Η Υβόννη προτείνει ένα τεστ DNA, θέτοντας όρους για την αποδοχή του νεαρού ως γιού του. Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για την υγεία του Αλέκου, που δεν είναι άρρωστος, όπως ισχυριζόταν.

Το παιχνίδι των αποκαλύψεων συνεχίζεται, καθώς η Υβόννη παίρνει τον νεαρό για ψώνια, αναπολώντας τις στιγμές με τον δικό της γιο, τον Άγγελο. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης μοιράζεται τις αποδείξεις του με τον Σταύρο, προτρέποντάς τον να αναλάβει την υπόθεση. Η Άννα οδηγεί τους υπόπτους στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις, ανακαλύπτοντας παράλληλα ότι και άλλοι άνθρωποι είχαν συναντηθεί με τον Άκη. Οι ύποπτοι υποστηρίζουν ότι προσπάθησαν να τον σταματήσουν από το να εγκαταλείψει τη χώρα, προσθέτοντας περισσότερα γρίφους στην υπόθεση.

Καθώς η Ειρήνη παραδέχεται ότι τον χτύπησε, η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπιση των υπόπτων. Τον Δημήτρη εξηγεί την ανάγκη για έναν έμπιστο δικηγόρο, ενώ οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια για το μέλλον τους. Συνολικά, το κουβάρι των αποκαλύψεων αρχίζει να ξετυλίγεται, ρίχνοντας τους χαρακτήρες σε μια σύγκρουση με το παρελθόν και το άγνωστο μέλλον, ενώ τα ερωτήματα για το τι θα επακολουθήσει παραμένουν αναπάντητα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι