Παγιδευμένοι 17/10/23: Ο Δημήτρης ανακαλύπτει το κίνητρο του δολοφόνου

Παγιδευμένοι 17/10/23: Στο αστυνομικό τμήμα, μια ανώνυμη πληροφορία φτάνει με ακρίβεια σχετικά με την τοποθεσία του αγνοούμενου Ορέστη. Οι αστυνομικοί Ανδρέας και Δημήτρης αναλαμβάνουν να ερευνήσουν το σημείο που τους έχουν υποδείξει. Εκεί, ανακαλύπτουν τον νεαρό ζωντανό, αλλά ψυχολογικά τραυματισμένο. Δυστυχώς, δεν μπορεί να θυμηθεί κάτι σχετικά με το δράστη που τον απήγαγε.

Παγιδευμένοι 17/10/23: Ο Δημήτρης ανακαλύπτει το κίνητρο του δολοφόνου

Η έρευνα του Σταύρου αποκαλύπτει ότι ο Αλέκος συναντήθηκε με την Κατερίνα μία μέρα πριν από την εξαφάνισή της. Αυτή η ανακάλυψη τον σοκάρει. Μαζί με την Άννα, αποφασίζουν να επισκεφθούν το σπίτι του Αλέκου, ελπίζοντας να βρουν κάποιο χρήσιμο στοιχείο. Παρόλο που κάνουν μία προσεκτική έρευνα, δεν βρίσκουν τίποτα σημαντικό.

Ο Σταύρος, απογοητευμένος από το αδιέξοδο των έρευνών του, έρχεται σε σύγκρουση με τους αστυνομικούς Ανδρέα και Δημήτρη. Εκφράζει την ανυπομονησία του, καθώς δεν έχουν ακόμη εντοπίσει τον εξαφανισθέντα. Σε μια τελευταία προσπάθεια να πάρει τον έλεγχο, αποφασίζει να δώσει μία συνέντευξη στον Τύπο, ενώ όλοι συνεχίζουν να παραμένουν υπό ύποπτοι.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ανακαλύπτουν ορισμένα στοιχεία που ίσως αποκαλύψουν το κίνητρο του δράστη και τον τρόπο που σχεδιάζει τα εγκλήματά του. Καθώς προχωρούν σε περαιτέρω έρευνα, η αγωνία και η πίεση αυξάνονται, καθώς πρέπει να βρουν Ορέστη και να ανακαλύψουν τον δολοφόνο προτού επιτελέσει περισσότερα εγκλήματα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι