Παγιδευμένοι 12/12/23: Οι ισχυρισμοί του Νίκου καταρρέουν

Παγιδευμένοι 12/12/23: Η Άννα καταφέρνει να εντοπίσει τον Περικλή. “Είμαι η αδελφή της Χρύσας, της οποίας προσπαθείτε να εξαπατήσετε. Δικηγόρος Άννα Ροδίτη. Και δεν χάρηκα καθόλου για τη γνωριμία! Είσαι μέλος της μαφίας ή απλώς ψεύτης;”, τον ρωτά με έντονο ύφος.

Παγιδευμένοι 12/12/23: Οι ισχυρισμοί του Νίκου καταρρέουν

Στη συνέχεια, του αναφέρει για τη σύγκρουσή της με τον Νίκο. Αυτός επιμένει ότι δεν έχει δει ποτέ τον Περικλή στη ζωή του, αποδεικνύοντάς το με την άνευρη κοιλιά του χωρίς πληγή. Οι ισχυρισμοί του Νίκου για μαχαιρώματα και πυροβολισμούς καταρρέουν. Παράλληλα, η Υβόννη επισκέπτεται τον Αλέκο στο νέο του γραφείο, εντυπωσιαζόμενη από την πολυτέλεια. Το δικηγορικό γραφείο Χατζή ανακτά την παλιά του αίγλη χάρη στον Πάνο Βερβερίδη, ενώ εκείνος επανακτά την αυτοπεποίθηση και την αλαζονεία του.

Η Άννα, εξαγριωμένη, αναζητά εξηγήσεις από τον Νίκο στο πατρικό της. “Πες μου τι κρύβεις και τι έχεις κάνει”, του φωνάζει. Αυτός εξακολουθεί να αρνείται την ύπαρξη του Περικλή, ενοχλώντας την ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας, ακολουθώντας το σήμα των κινητών τηλεφώνων, φτάνουν στο σημείο της δολοφονίας του Άκη και ανακαλύπτουν ένα στοιχείο που τους μπερδεύει ακόμη περισσότερο.

Στον τοίχο υπάρχει σημάδι από σφαίρα, που κάποιος προσπάθησε να καλύψει. Ωστόσο, ο Άκης δεν πυροβολήθηκε, αλλά πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι. “Έχω ασχημες σκέψεις. Και εσύ γνωρίζεις ότι οι δικοί μας αναζητούσαν τον Άκη”, σχολιάζει ο Ανδρέας.

Στο μεταξύ, η Λίνα ενημερώνει τον Θοδωρή για τον καβγά του πατέρα της με την Άννα, ενώ ο Γεράσιμος τηλεφωνεί στην Άννα, υπογραμμίζοντας τον παραπλούσιο χαμόγελό της. “Όλα έχουν μπερδευτεί. Θα έρθω να σου εξηγήσω τα πάντα, γιατί αυτή η υπόθεση αφορά όλους μας, όχι μόνο τον Νίκο”, της λέει. “Θα περιμένω 20 λεπτά. Ακόμη και ένα λεπτό αργήσετε, θα καλέσω αμέσως την αστυνομία”, τον προειδοποιεί εκείνη.

Ένα άρθρο προκαλεί αναστάτωση στον Σταύρο και την Αγγελική. Ο Αλέκος αποκαλύπτει τη σχέση τους με σκοπό να τους τεθεί εναντίον. Οι δύο τους είναι ανήσυχοι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που μπορεί να δημιουργηθούν στη δουλειά τους. Η Αγγελική, σε πανικό, παρακαλεί τον Σταύρο να διατηρήσουν απόσταση για λίγο, για να αποφύγουν τα σχόλια. “Είναι έγκλημα η αγάπη; Πρέπει να ντρέπομαι;”, του λέει εκείνη. Ο Σταύρος, αποφασισμένος, της απαντά: “Είμαι περήφανος για σένα και για την αγάπη μας. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας χωρίσει”. “Ούτε εγώ αρνούμαι την αγάπη σου”, του διαβεβαιώνει εκείνη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι