Παγιδευμένοι 11/12/23: Η Νεφέλη πέφτει σε αντιφάσεις

Παγιδευμένοι 11/12/23: Όλοι έχουν συγκεντρωθεί στο σπίτι της Ειρήνης, προσπαθώντας να βρουν μια λύση στον κίνδυνο που τους απειλεί. Η παρέα των παιδιών είναι ανήσυχη, καθώς η Νεφέλη έχει εξαφανιστεί, και ο Δημήτρης με τον Ανδρέα προσπαθούν να τη βρουν ώστε να καταθέσει.

Παγιδευμένοι 11/12/23: Η Νεφέλη πέφτει σε αντιφάσεις

Η Ειρήνη και η Χρύσα εμπιστεύονται τον Γεράσιμο και είναι αποφασισμένες να του αφιερώσουν όλες τις ελπίδες τους. Ο Γεράσιμος, προσπαθώντας να τις καθησυχάσει, επισημαίνει τη σημασία της ενότητας, υπογραμμίζοντας ότι η αλυσίδα τους είναι αδύναμη αν ένας κρίκος σπάσει. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη και η Χρύσα δεν ήταν στο πατρικό της Άννας κατά τη δολοφονία του Άκη, όπως είχαν καταθέσει. Ο Ανδρέας, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια, αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με την κόρη του, τη Δανάη.

Την ίδια στιγμή, η Άννα εξερευνά την περίεργη υπόθεση που έχει αναλάβει και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του έχει εμπλακεί σε ένα άγριο επεισόδιο με την ερωμένη του πριν εξαφανιστεί με την κόρη τους. Η έρευνα της την οδηγεί σε μια καφετέρια, όπου συναντά την Αγγελική, υπεύθυνη για την υπόθεση από πλευράς Εισαγγελίας. Η σύγκρουση μεταξύ της Άννας και της Αγγελικής είναι αναπόφευκτη, με την Αγγελική να της υπενθυμίζει τους κανόνες που πρέπει να τηρούν όλοι στις υποθέσεις που αναλαμβάνει.

Η Άννα, απογοητευμένη, αποχωρεί αλλά όχι πριν της καταδείξει τη θέση της. Παράλληλα, ο Θοδωρής ακούει μια συζήτηση μεταξύ Δημήτρη και Ανδρέα, μαθαίνοντας για την αναζήτηση του όπλου που χρησιμοποιήθηκε στον τραγικό συμβάν με τον Άκη. Είναι το ίδιο όπλο που είχε δώσει ο οδηγός του Αλέκου στον Άκη για τη σύγκρουση με τον Νίκο. Ο Δημήτρης και ο Σταύρος προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα μεταξύ της Άννας και της Αγγελικής.

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας βγαίνει για φαγητό με τη Δανάη, αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες να την πείσει. Και οι δύο συνειδητοποιούν ότι η προτεραιότητα είναι να βρουν τη Νεφέλη για κατάθεση. Ο Ανδρέας, τελικά, εντοπίζει τη Νεφέλη και τη φέρνει στον Δημήτρη για κατάθεση, αλλά παρατηρούν αντιφάσεις στον λόγο της, προβληματίζοντας και τους δύο. Η παρέα των παιδιών φαίνεται να κρύβει κάτι σημαντικό.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι