Παγιδευμένοι 10/10/23: Ο Σταύρος έξαλλος της αποκαλύπτει την αλήθεια

Παγιδευμένοι 10/10/23: Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ξεκινούν μια τολμηρή επιχείρηση, κρατώντας το σχέδιό τους κρυφό από την Άννα. Οι σκέψεις τους παραμένουν μυστικές και απόκρυφες. Όμως, ο Θοδωρής, είναι ένας πιστός φίλος του Παναγιώτη και αποκαλύπτει μια ουσιαστική πληροφορία που θα ανατρέψει την εξέλιξη της ιστορίας.

Παγιδευμένοι 10/10/23: Ο Σταύρος έξαλλος της αποκαλύπτει την αλήθεια

Ο Σταύρος, που είναι εξαγριωμένος από την κρυφή δραστηριότητα των Δημήτρη και Ανδρέα, αποφασίζει να ανατρέψει τα πάντα, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη του δολοφόνου. Τονίζει την ανάγκη να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει στην Άννα.

Ο Αλέκος, που πιστεύει πως έχει βρει τρόπο να ανακτήσει το χαμένο του έδαφος, ανακαλύπτει μια απροσδόκητη έκπληξη. Η απόφαση του Σταύρου είναι να μην αφήσει τον δολοφόνο της αδερφής του να ξεφύγει, γι’ αυτό την Άννα πρέπει να συμμετάσχει. Και έτσι, η επιχείρηση ξεκινά, αλλά η εξέλιξη των γεγονότων δεν είναι όπως είχαν σχεδιάσει.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

Παγιδευμένοι 10/10/23Παγιδευμένοι ant1 tvΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔημητρηςΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμενοι σειραπαγιδευμένοι τρέιλερ