Παγιδευμένοι 06/11/23: Ο Παναγιώτης παραδέχεται την ενοχή του

Παγιδευμένοι 06/11/23: Ο Αλέκος βγαίνει για φαγητό με τον Βερβερίδη και τον εγγονό του. Κάποια στιγμή που μένουν μόνοι, αρχίζουν μια συζήτηση με ανοιχτό λόγο όσον αφορά τον Παναγιώτη. “Η θεωρία του Δημήτρη είναι απολύτως σωστή, έτσι; Εσύ είσαι ο δολοφόνος και εσύ έχεις σκοτώσει και την οικογένειά σου”, του λέει ο Αλέκος, κοιτώντας τον στα μάτια.

Παγιδευμένοι 06/11/23: Ο Παναγιώτης παραδέχεται την ενοχή του

Εκείνος αρχικά αρνείται τις κατηγορίες, αλλά στη συνέχεια αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια. Του ζητά να μην το πει στον παππού του και αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του ότι αναγκάστηκε να πάει στο υπόγειο και να δολοφονήσει ακόμη ένα άτομο, όταν συνειδητοποίησε ότι η αστυνομία τον καταδιώκει. “Είσαι ο μεγαλύτερος ψυχοπαθής που έχω συναντήσει στη ζωή μου”, του λέει ο Αλέκος.

Ο Δημήτρης παρακολουθεί την κατάθεση του Παναγιώτη και ελπίζει να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν τις κατηγορίες. Επιτυγχάνει να εντοπίσει μια παράλογη λεπτομέρεια στην κατάθεση, όταν παρατηρεί ότι ο αστυνομικός που του πήγε νερό είχε αιμορραγία στη μύτη, ενώ ο Παναγιώτης δεν αντέδρασε, παρόλο που είχε δηλώσει στην Άννα ότι έχει αιμοφοβία.

Λίγο αργότερα, αποφασίζει να πάει στην έπαυλη του Βερβερίδη για να συνομιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παναγιώτη. Όταν του αναφέρει ό,τι είδε στο βίντεο, εκείνος αρνείται τις κατηγορίες και προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, χαρακτηρίζοντάς τον τρελό. “Θα αποδείξω ότι εσύ είσαι ο δολοφόνος. Την επόμενη φορά που θα έρθω, θα αφήσεις αυτό το σπίτι για πάντα”, του απαντά εκνευρισμένος ο Δημήτρης και αποχωρεί.

Στη συνέχεια, δείχνει το βίντεο στον Σταύρο, τον Ανδρέα, την Άννα και την Αγγελική, οι οποίοι συμφωνούν με τη θεωρία του. Έτσι, ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου με στόχο να βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι