Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77, 78

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77, 78 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Σκαϊ ….

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77, 78

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 74

Ο Γεώργιος δίνει εντολή στο εργαστήριο να γίνει τεστ dna, ο Αλέσιο δέχεται. Ο Πέτρος έχει στα χέρια του έναν φάκελο από τον Νέστωρα που απευθύνεται στον Άλκη, αλλά αποφασίζει να μην τον δώσει ακόμη. Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77, 78

Ο Μάκης ανησυχεί ότι αν ο Νικόλας συνηθίσει στη μεγάλη ζωή των βορείων προαστίων δεν θα καταδέχεται τον Κολωνό. Η Νάνσυ κάνει ζήλιες στον Αχιλλέα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του καινούριου του θεατρικού.

Η Μελίνα πηγαίνει στην εταιρία και πέφτει επάνω στον Άλκη.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 75

Ο Άλκης, στεναχωρημένος από τη συνάντησή του με τη Μελίνα, δεν τηλεφωνεί στη Σύλβια. Η Νάνσυ αποφασίζει να κάνει τον Αχιλλέα να ζηλέψει. Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77, 78

Ο Μάκης και η Νεφέλη βλέπουν στην κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού έναν άντρα να πλησιάζει τα μεσάνυχτα το μανάβικο. Η Σύλβια αποφασίζει να μείνει τη νύχτα στο σπίτι του Άλκη.

Ο Γεώργιος με τον δικηγόρο της εταιρίας στήνουν παγίδα στον Μάκη, με σκοπό να πάρουν οριστικά τον Νικόλα. Ένας παράξενος τύπος πηγαίνει στο μανάβικο του Μάκη και του ζητάει να στήσουν αγώνες.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 76

O Γεώργιος στέλνει στη Μελίνα μια φωτογραφία του Άλκη και της Σύλβιας, για να την κάνει να ζηλέψει.

Η Νεφέλη βρίσκει στο μανάβικο ένα τριαντάφυλλο. Ο Αχιλλέας είναι μπερδεμένος ανάμεσα στη Μόνικα και στη Νάνσυ.

Η Σύλβια δείχνει στον Άλκη τον φάκελο της αστυνομίας που καταγράφεται το συμβάν για τη δολοφονία του πατέρα του. Η Άντζελα βρίσκει τον Αχιλλέα και τη Νάνσυ στο κρεβάτι του να κοιμούνται αγκαλιά.

Το τεστ dna του Αλέσιο δίνει πολύ περίεργα αποτελέσματα για τη συγγένειά του με τον Γεώργιο και τον Άλκη.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 77

H Κλειώ λιποθυμά στο μανάβικο της Μελίνας κι εκείνη την πηγαίνει στον γιατρό. Το τεστ dna έβγαλε συγγενή τον Αλέσιο με τον Άλκη αλλά όχι με τον Γεώργιο.

Αυτό τους έχει αναστατώσει όλους και όλοι ψάχνουν να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει στην οικογένειά τους. Ο Πέτρος προσπαθεί να έρθει σ’ επαφή με τη γυναίκα του. Ο Γεώργιος θέλει να στήσει μια παγίδα στον Μάκη για να εκθέσει την οικογένεια Σκορδαλιά.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 78

O Άλκης και ο Γεώργιος διαβάζουν τα αποτελέσματα του τεστ dna και ξαφνιάζονται. Ο γιατρός λέει στην Κλειώ κάτι που την αφήνει άφωνη.

Η Σύλβια προσπαθεί να δώσει στον Άλκη να καταλάβει γιατί είναι εκείνος συγγενής με τον Αλέσιο και όχι ο Αλέσιο με τον Γεώργιο. Ο Αχιλλέας προτείνει στη Νάνσυ να πάνε σ’ ένα πρωτοποριακό θέατρο.

Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να του επιτρέψει να δει την κόρη του. Ο Γεώργιος προσπαθεί να παγιδέψει τον Μάκη για να στήσει άλλον έναν παράνομο αγώνα και να τον συλλάβουν.

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα τα βρείτε ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 79, 80, 81, 82, 83, 84

Για την αρχική σελίδα « Όσο έχω εσένα » πατήστε ΕΔΩ

Όσο Έχω ΕσέναΌσο έχω εσένα 2/1/19Όσο έχω εσένα 3/1/19Όσο έχω εσένα 4/1/19Όσο έχω εσένα 7/1/19Όσο έχω εσένα επεισόδιαΌσο έχω εσένα επόμενα επεισόδιαΌσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 74Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 75Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 76Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 77Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 78