Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Σκαϊ ….

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11

ο Γεώργιος είναι μέσα στην αγωνία καθώς περιμένει να βγούνε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα δείξουν εάν τελικά ο Νικόλας είναι ο γιός του.

Σε μια άλλη γωνιά της Αττικής, ο Άλκης ανακαλύπτει στα κλεμμένα αρχεία του ξαδέλφου του, μηνύματα από Χαβάη από κάποιον Αλέσιο Λομασίνι. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Το θέμα γίνεται ακόμα πιο περίεργο, όταν η Άντζελα του λέει ότι δεν γνωρίζει κάποιον με αυτό το όνομα.

Η εικόνα όμως της γυμνής Μελίνας θα τον κάνει να ξεχάσει τα πάντα. Όσο για την Νάνση; Ούτε που μπορεί να φανταστεί ποιες είναι οι νέες της πελάτισσες.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 12

Η Νάνση, έντρομη ανακαλύπτει ποιος είναι ο σύζυγος της καινούργιας πελάτισσας. Η Μελίνα όμως αυτή τη συνάντηση, τη θεωρεί λαχείο.

Ο Άλκης από την άλλη, είναι έτοιμος να πουλήσει την αγαπημένη του μηχανή, ο Αχιλλέας είναι ένα βήμα πριν παρατήσει τη θεατρική ομάδα του λόγω οικονομικών προβλημάτων και η Άντζελα έχει βαλθεί να θυμίσει στον Μάκη κάτι από το κοινό παρελθόν τους!

Κανείς από αυτούς δεν φαντάζεται ότι η Τούλα είναι μαζί με έναν χάκερ, με εντολή να ανακαλύψουν από πού εκπέμπουν τα κινητά της οικογένειας Ρήγα.

Και παρόλο την απαγόρευση του Άλκη για οποιοδήποτε χρήση κινητού, η Νεφέλη ανεβάζει μια φωτογραφία στο facebook. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 13

ο χάκερ ενημερώνει την Τούλα, ότι ένα μέλος της οικογένειας Ρήγα έχει ανεβάσει μια φωτογραφία στο facebook και είναι θέμα χρόνου να ανακαλύψει από ποια περιοχή έγινε η ανάρτηση.

Ο Θανάσης, αποφασισμένος να κάνει δική του τη Μελίνα, αγοράζει δαχτυλίδι αρραβώνων και είναι έτοιμος για την πρόταση γάμου.

Και ενώ ο Θανάσης αγοράζει, ο Άλκης έχει ραντεβού με τον υποψήφιο αγοραστή της μηχανής του.

Ο Γεώργιος έχει την ακριβή διεύθυνση από πού εκπέμπει το κινητό της Νεφέλης, κατευθύνεται προς τα εκεί και είναι έτοιμος να ειδοποιήσει την αστυνομία για το που βρίσκεται ο οικονομικός φυγάς πλέον, Άλκης Ρήγας. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 14

μετά την μπουνιά που έριξε ο Θανάσης στον Άλκη, το κλίμα έχει ηλεκτριστεί ανάμεσα στα δυο μανάβικα.

Ο Θανάσης τυφλωμένος από τη ζήλεια ζητάει εξηγήσεις για το τριαντάφυλλο και η Μελίνα απαιτεί να εξαφανιστεί αυτός και το δαχτυλίδι του απ’ τη ζωή της. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Ο Άλκης, αποφασισμένος να βγάλει μεροκάματο, επισκέπτεται έναν παλιό του δεσμό-τη Λίζα- που διατηρεί μπαράκι και της ζητάει δουλειά. Ούτε που φαντάζεται όμως, ποιος είναι ο άντρας με τον οποίο συζεί πλέον η Λίζα.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 15

Ο Άλκης κάνει πρόβα στο μπαράκι της φίλης του. Για καλή του τύχη, η Λίζα θυμάται την υπόσχεση που του έδωσε, ότι δεν θα πει σε κανέναν, ούτε καν στον φίλο της, ποιος είναι ο νέος πιανίστας που έχει προσλάβει.

Για όλους ο Άλκης δεν είναι άλλος από τον Ιταλό, μουσικό Τζιοβάννι.

Η συνάντηση με τον φίλο της Λίζας θα κρύβει μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Όπως έκπληξη, και όχι ευχάριστη, θα είναι τα νέα που θα έχει ο Μάκης για τον υποψήφιο θεατρικό παραγωγό που έχει σκοπό να επενδύει στην παράσταση του Αχιλλέα.

Στα γραφεία της ALL ABOUT GOLD, ο Γεώργιος κρατάει επιτέλους τα αποτελέσματα της εξέτασης DND στα χέρια του. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα « Όσο έχω εσένα » πατήστε ΕΔΩ

epeisodioΌσο Έχω ΕσέναΌσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 12Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 13Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 14Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 15