Όρκος ΙΙ – Δίνει εντολή να σκοτώσει τον Φίλιππο

Όρκος ΙΙ – Ο καιρός περνά και ο Φίλιππος έχει καταφέρει να βάλει σε τάξη την πτέρυγα, ενώ σε μια κρίσιμη στιγμή σώζει και τον Σέργιο. Ο Ιάγος θυμώνει και επιτίθεται στον Τζέλο. Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ο Φίλιππος του προτείνει μια συμφωνία: να αφήσει ήσυχο τον Τζέλο με αντάλλαγμα να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Όρκος ΙΙ – Δίνει εντολή να σκοτώσει τον Φίλιππο

Η Εριέττα, από την άλλη, ανησυχεί διότι δεν μπορεί να βρει πουθενά τη Μαριτίνα, ενώ ο Ραφαήλ με τη Θάλεια ψάχνουν ποια μπορεί να είναι η σχέση της οικοδομικής εταιρίας Architect με τη διοίκηση του νοσοκομείου και το κύκλωμα. Ο Φίλιππος βρίσκει στο δωμάτιο του Ιάγου τα γράμματα της Μαριτίνας κι αποφασίζει να ψάξει τη βρει.

Ο Φίλιππος ζητά και τη βοήθεια του Ραφαήλ, προκειμένου να βρει τη Μαριτίνα. Εκείνος του αποκαλύπτει ότι είναι πια ζευγάρι με τον Ιάσονα, με τον οποίο μεγαλώνει το γιο τους. Ο αρχιφύλακας του δίνει ένα κινητό για να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος έχει να αντιμετωπίσει και τον Σέργιο, ο οποίος συνεχίζει να του πηγαίνει κόντρα. Τα πράγματα όμως έρχονται έτσι που τον βοηθά σε μια κρίσιμη στιγμή κι εκείνος αλλάζει στάση απέναντί του. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Σιρχάν έχει ήδη δώσει εντολή στον Ιάγο να τον βγάλει από τη μέση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Όρκος 2 » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο ΌρκοςΟ Όρκος 2ο ορκοσ 2 δευτεροσ κυκλοσοο ορκοσ επομενα επεισοδιαο ορκοσ ερτο ορκοσ ερτ1ο ορκοσ ηθοποιοιο ορκοσ ιιο ορκοσ σειραο ορκοσ σειρα επεισοδιαορκοσ επεισόδια