Οργή – Επεισόδιο 1, 2

Οργή – Επεισόδιο 1, 2 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς του Αντ1

Οργή – Επεισόδιο 1, 2

Ένας μεγάλος έρωτας, μία προδομένη φιλία και μία παγίδα θανάτου. Η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1, «Η Οργή», είναι μία ιστορία διπλής εκδίκησης γεμάτη εφιάλτες που έμειναν ζωντανοί μέχρι και σήμερα.

Ένας άνδρας κατηγορείται άδικα για φόνο και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη. Πέντε χρόνια μετά, επιστρέφει με αλλαγμένο πρόσωπο για να πάρει εκδίκηση για τον άδικο θάνατο της μητέρας και της αδελφής του αλλά και από τον καρδιακό του φίλο, ο οποίος πρόδωσε τη φιλία τους και του έκλεψε τη γυναίκα που αγάπησε όσο κανέναν στη ζωή του. Οργή – Επεισόδιο 1, 2

Γεμάτος οργή, θυμό και πόνο είναι αποφασισμένος να μην σταματήσει παρά μόνο όταν θα έχει πάρει πίσω τη ζωή που του έκλεψαν.

Οργή – Επεισόδιο 1

Ο Οδυσσέας επιστρέφει από την Αγγλία, όπου τελείωσε τις σπουδές και την ειδικότητα του ως γιατρός. Ο φίλος του, Μάνος, τον συστήνει στον Νεοκλή Χριστοφόρου, μαιευτήρα και μέτοχο ενός ιατρικού κέντρου, στο οποίο πιάνει αμέσως δουλειά. Ο Μάνος κανονίζει να βγουν για να γιορτάσουν το νέο του ξεκίνημα και για να του γνωρίσει τη Μαρίνα, την κόρη του Νεοκλή που παλιά ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Το ίδιο απόγευμα, ο Οδυσσέας συναντάει τυχαία στον δρόμο μια πολύ όμορφη κοπέλα και με την πρώτη ματιά την ερωτεύεται. Το βράδυ, όταν η Μαρίνα φτάνει στο μαγαζί, ο Οδυσσέας διαπιστώνει έκπληκτος ότι είναι η κοπέλα που είδε νωρίτερα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι ηλεκτρισμένη. Οργή – Επεισόδιο 1, 2

Λίγο μετά, ο Οδυσσέας βλέπει κάτι που θα τον συγκλονίσει και ένας εφιάλτης που τον βασανίζει εδώ και πολλά χρόνια επιστρέφει.

Οργή – Επεισόδιο 2

όταν μία νεαρή ασθενής αποβάλει στην κλινική, η Μαρίνα νιώθει ένοχη που δεν τη βοήθησε και ο Οδυσσέας την στηρίζει, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά. Παράλληλα, η Τατιάνα βρίσκεται στην κλινική με την Κάτια που μόλις έχει γεννήσει και ανησυχεί για την κατάσταση της. Οργή – Επεισόδιο 1, 2

Ο Οδυσσέας μιλάει με την Ειρήνη, την ψυχολόγο του, για τον εφιάλτη του και αναρωτιέται μήπως σχετίζεται με κάτι που συνέβη στην παιδική του ηλικία και πλέον δεν το θυμάται. Η Μαντώ συνεχίζει να υποψιάζεται ότι ο Λεωνίδας την απατάει, ενώ η Έλενα βγαίνει με τον Μάνο για φαγητό και μετά το γεύμα, βλέπει τυχαία τον Λεωνίδα να μπαίνει στο σπίτι της Τατιάνας.

Οργή – Επεισόδιο 1, 2 video

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Οργή – Επεισόδιο 3, 4, 5

Για την αρχική σελίδα «Οργή» πατήστε ΕΔΩ

ΟργήΟργή - Επεισόδιο 1Οργή - Επεισόδιο 2Οργή ΑΝΤ1Οργή ΕπεισόδιαΟργή Επόμενα ΕπεισόδιαΟργή Ηθοποιοί