Online Shopping: Οι καλύτερες εκπτώσεις & προσφορές

Online Shopping: Οι αγορές μέσω Internet αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης από τους Έλληνες καταναλωτές και όχι άδικα, αφού τα online καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, εύκολο & γρήγορο shopping από το σπίτι και το κυριότερο, εκπληκτικές τιμές και ευκαιρίες!

Εμείς, σας παρουσιάζουμε μερικά από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα με επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα για όλα τα γούστα! Online Shopping

Ρούχα – Παπούτσια – Accessories

MyShoe – To MyShoe.gr είναι το No1 ηλεκτρονικό κατάστημα για παπούτσια στην Ελλάδα, αφού διαθέτει φθηνά παπούτσια και όχι μόνο σε χιλιάδες σχέδια, καταφέρνοντας να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Spartoo – Με περισσότερες από 770 μάρκες και 30.000 μοντέλα, το Spartoo.gr αποτελεί κορυφαία επιλογή για αγορές παπουτσιών μέσω internet.

Opo – Βρείτε όλα τα παπούτσια μαζί από 10άδες ηλεκτρονικά καταστήματα σε ένα site. Μπορείτε πολύ εύκολα με τη χρήση φίλτρων (brand, χρώμα, σχέδιο, νούμερο, κλπ) να βρείτε το παπούτσι της αρεσκείας σας ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες σχέδια.

Celestino – Το ηλεκτρονικό κατάστημα της γνωστής εταιρίας ρούχων Celestinο διαθέτει μια τεράστια γκάμα από ρούχα σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

BrandsGalaxy – Το πρώτο Private Shopping Club στην Ελλάδα για αυτούς που αγαπούν την μόδα και τα brands… σε μοναδικές τιμές! Επώνυμες μάρκες που ανανεώνονται κάθε 4 μέρες με έως και 80% χαμηλότερες τιμές.

La Redoute – Ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας. Ενδύματα, αξεσουάρ και υποδήματα για τη γυναίκα τον άνδρα και το παιδί. Πληροφορίες, προϊόντα, παραγγελίες on-line.

Z-Mall – Επώνυμες μάρκες, μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, αξεσουάρ, ρολόγια, είδη ταξιδίου και πολλά άλλα!

Style-Icon.gr – Τσάντες, βραδινοί φάκελοι, κοσμήματα φο, ασημένια ή ημιπολύτιμα, φορέματα και τινίκ που “λειτουργούν” από το γραφείο μέχρι το κοκτέιλ.

Yoox – Το yoox.com είναι μια από τις μεγαλύτερες virtual μπουτίκ μόδας στον κόσμο, με μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα fashion brands!

InShoes – Μεγάλη ποικιλία από γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια σε πολύ χαμηλές τιμές. Δωρεάν Αποστολή!

Tokotoukan – Το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα T-Shirts! Custom-made online T-Shirt shop! Απίθανα σχέδια, Μοναδικά T-Shirts! Σχεδίασε το δικό σου T-Shirt γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!

Folli Follie – Αντρικά και γυναικεία ρολόγια και κοσμήματα με την υπογραφή και το στυλ της Folli Follie!

Προσφορές & εκπτώσεις έως 90% σε υπηρεσίες και προϊόντα

Golden Brands – Tο GoldenBrands είναι το Νο.1 online shop για καταναλωτές από την Ελλάδα, που αγαπούν τη μόδα και το lifestyle και παθιάζονται με το να ανακαλύπτουν καθημερινά νέα προϊόντα από τα καλύτερα brands έτσι ώστε να ζήσουν τη ζωή τους ονειρεμένα!

Couponi – Μεγάλες προσφορές υπηρεσιών ή προϊόντων κάθε μέρα!

Deals365 – Το Deals365.gr είναι μια υπηρεσία όπου καθημερινά προσφέρει εκπτώσεις από 50% έως 90% σε εστιατόρια, κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, προϊόντα και πολλά άλλα.

LiveDeal – Μεγάλες προσφορές κάθε μέρα!

Gadgets – Είδη Δώρων

Days4U – Δώρα Εμπειρίας, Πτήσεις με Αεροπλάνο, Οδήγηση Rally, Γευσιγνωσία, Χαλάρωση σε Spa και πολλά άλλα!

Vour.gr – Ηλεκτρονικό κατάστημα με πρωτότυπα, έξυπνα, αστεία και πρακτικά δώρα και gadgets!

Telemarketing – Το σημείο αναφοράς για τα καλύτερα Gadget! Δώρα και ιδέες που θα ξετρελάνουν με Gadgets που είναι εντελώς ouaou!

Ouaou – Το σημείο αναφοράς για τα καλύτερα Gadget! Δώρα και ιδέες που θα ξετρελάνουν με Gadgets που είναι εντελώς ouaou!

Unique Shop – To UniqueShop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης δώρων, ηλεκτρονικών, gadgets, παιχνιδιών και οικολογικών προϊόντων.

Gadget4all – Διαδικτυακό Κατάστημα με Gadget και Πρωτότυπα Δώρα σε Super τιμές!

Ομορφιά – Καλλυντικά – Αρώματα

StrawberryNET – Μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην online πώληση επώνυμων καλλυντικών σε μειωμένες τιμές, η οποία προσφέρει καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης δέρματος και αρώματα όλων των διάσημων brands.

Beauty Bazaar – Υπηρεσίες και προϊόντα που θεωρούνταν “πολυτέλεια” θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς κάθε γυναίκας.

Delivery Φαγητού

Deliveras – Tο deliveras.gr σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε οnline παραγγελίες στο λεπτό, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 1500 επώνυμα καταστήματα και αλυσίδες φαγητού όπως Domino’s, Pizza Hut, L’artigiano, Benvenuto, Pizza Fan, Η Πίτα του Παππού, Πίτα Παν, Noodle Bar, Far East Pack, Crepa Crepa και πολλές πολλές ακόμη, αλλά και από τα καλύτερα συνοικιακά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Ιωάννινα και Λάρισα.

e-Food – Το e-food.gr είναι το No1 site για online delivery στην Ελλάδα, με περισσότερα από 1200 συνεργαζόμενα καταστήματα και παρουσία σε 26 Πόλεις.

Click Delivery – Παραγγείλτε ντελίβερι από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής σας με ένα μόνο κλικ. Γρήγορα κι απλά, μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικά ελεγμένο φαγητό μέσα από ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργαζόμενων εστιατορίων που μπορούν να καλύψουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.