ONE TV LIVE (Livestreaming)

ONE TV LIVE: Ο τηλεοπτικός σταθμός One channel TV ιδρύθηκε στις 23 Ιουνίου 2016 αλλά λειτούργησε για πρώτη φορά στις 17 Απριλίου 2019 μέσω του ιστοτόπου in.gr με πρώτη (ως έκτακτη) εκπομπή την κάλυψη της παρουσίασης του εκλογικού συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

ONE TV LIVE (Livestreaming)

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ONE CHANNEL TV. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website του τηλεοπτικού σταθμού (onetv.gr)

Επίσημα όμως λειτούργησε στις 2 Μαΐου 2019 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού onetv.gr και 22 μέρες αργότερα εντάχθηκε στις συνδρομητικές πλατφόρμες NOVA και Cosmote TV. ONE TV LIVE

Ο τηλεοπτικός σταθμός ONE Channel είναι ιδιοκτησία του ισχυρού εφοπλιστή και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κάποιες φορές το ONETV Live του καναλιού υπάρχει περίπτωση να είναι απενεργοποιημένο πιθανών για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. ONE TV LIVE

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή τον τηλεοπτικό σταθμό επισκεφθείτε το επίσημο website του καναλιού.

liveONE ChannelOne channel TVONE TVone tv greeceONE TV LIVEONE TV LIVE (Livestreaming)ONE TV LIVE streamingONETV Live