Ολυμπιακός – Ατρόμητος 10/11 Live Streaming από το Novasports2

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 10/11 Live Streaming – Ο Ατρόμητος έχει βουνό να ανέβει. Ειδικά με την απουσία του Βέλλιου. Αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι τιμές σε περιφερειακά στοιχήματα στηριγμένα στον Ολυμπιακό, και σχετικά με τα γκολ (πχ N/G), είναι χαμηλές. Έκπληξη είναι δύσκολο να προκύψει, οπότε ίσως απασχολήσει το ματς στο live bet αν το φαβορί για κάποιο λόγο δυσκολευτεί αρχικά.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 10/11 Live Streaming από το Novasports2

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης δεν έχει μεγάλη σχέση με τον Ολυμπιακό της Ελλάδας, αν και δεν υπάρχει σύγκριση σε αγωνιστικό επίπεδο. Μετά το 0-0 στην Ξάνθη, όπου προκάλεσε την γκρίνια των Πειραιωτών για τη διαιτησία, η έξοδος στο Μόναχο κατέληξε με το αξιοπρεπές 2-0. Μόνο ως σκορ αξιοπρεπές, διότι χωρίς τον εξαιρετικό γκολκίπερ Σα η ελληνική ομάδα θα είχε περάσει κακό ευρωπαϊκό βράδυ από την Μπάγερν. Ολυμπιακός – Ατρόμητος 10/11 Live Streaming

O κόουτς Μαρτίνς, ανεξαρτήτως αντιπάλου, δήλωσε δημόσια πως θεωρεί μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του ότι τελευταία δεν σκοράρει. Εκεί δούλεψε, στις λίγες προπονήσεις μετά την επιστροφή από τη Βαυαρία. Πήρε 25 παίκτες στην αποστολή, θέλοντας ίσως να θολώσει τα νερά όχι μόνο της 18άδας -που δεδομένα το κάνει- αλλά και της ίδιας της ενδεκάδας. Είναι η στιγμή της χρονιάς που για τον Ολυμπιακό αρχίσει και παίζει ρόλο μονάχα η Ελλάδα, σημαντικό στοιχείο για τη συνέχεια της σεζόν.

Αγωνιστικά Νέα: Yπάρχει νέο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό, ένα… παλιό! Έπαθε υποτροπή στο Μόναχο ο Βαλμπουενά (Μ, 7/2) και έμεινε εκτός. Απουσιάζουν οι γνωστοί μακρόχρονοι (Φορτούνης, Λάζαρος κτλ) και αυτό είναι ένα στοίχημα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Έχει μεγάλο ρόστερ, πρέπει να το κρατά φρέσκο και να το ξεκουράζει. Ενδεικτικά για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο πήρε τους νεαρούς Τζολάκη, Ξενιτίδη, που θα κοπούν. Όπως και μία ακόμη χαμένη ψυχή, τον Μπρούνο, ο οποίος έχει καιρό να αγωνιστεί.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Σα – Ομάρ, Σεμέντο, Αβραάμ, Τσιμίκας – Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης – Ποντένσε, Μασούρας, Σουντανί – Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 10/11 Live Streaming από το Novasports2

Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε στο ΟΑΚΑ ένα μεστό παιχνίδι για 60 περίπου λεπτά, απέναντι στην ανώτερη ΑΕΚ. Για να μην το εξαργυρώσει χρειάστηκε να συμβούν διάφορα. Το αυτογκόλ του γκολκίπερ Μανδά (χτύπησε η μπάλα στην πλάτη του, πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1), και παρά το 2-2 στο 89′ του Ανδρούτσου που του έδινε βαθμό, το έλλειμμα συγκέντρωσης στα χασομέρια όπου έγινε το τελικό 3-2.

Χειρότερος παίκτης του αγώνα και μοιραίος ο τερματοφύλακάς του (αποχώρησε με λυγμούς από το ΟΑΚΑ), που ευθύνεται και στο 2-1. Είναι δύσκολο να κριθεί το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου στο παιχνίδι αυτό, που και απουσίες θα έχει και εκτός προγράμματος για κάτι καλό είναι. Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός έχει χάσει πόντους στον κόσμο του Περιστερίου και με τον πρώην Νταμίρ Κάναντι ελεύθερο (απολύθηκε από τη Νυρεμβέργη) δεν αποκλείεται να γίνει θέμα στη διακοπή λόγω Εθνικών που έρχεται. Ολυμπιακός – Ατρόμητος 10/11 Live Streaming

Αγωνιστικά Νέα: Δεν φτάνει η κακή εξέλιξη του αγώνα με την ΑΕΚ, που χτυπά ευθέως την ψυχολογία. Έκατσαν και θέματα τραυματισμών. Βέλλιος (Ε, 7/4) και Ουγκράι (Μ, 4/0) είναι τραυματίες, ο Μπαένα (Μ, 7/0) θα εκτίσει ποινή αφού θα έλειπε έτσι και αλλιώς για τον ίδιο λόγο. Μακρόχρονα απόντας είναι ο Μάντσον (Α, 5/0). Μένει να φανεί τι θα κάνει ο Αναστασίου. Θα κρατήσει τον Μανδά ή θα παίξει ο Μέγιερι βασικός τερματοφύλακας;

Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Μέγιερι – Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Ταλότσα – Καχίλα, Χαρίσης – Ενσικουλού, Ρόσα, Ανδρούτσος – Μανούσος.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 10/11 Live Streaming από το Novasports2

10/11AtromitosLive StreamingNovasports2ΟλυμπιακόςΟλυμπιακός – ΑτρόμητοςΟλυμπιακός – Ατρόμητος 10/11Ολυμπιακός – Ατρόμητος 10/11 Live StreamingΟλυμπιακός – Ατρόμητος Live Streaming